promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kínos pletyka: Gabriela Spanicot egy férfi miatt hagyta el az ex-barátja?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő hamarabb ért haza a szokásosnál, így lepleződött le a melegkapcsolat.

A Magyarországon is gyakran megforduló és nagy népszerűségnek örvendő Gabriela Spanicról nemrég kínos pletyka terjedt el. A horvát gyökerekkel rendelkező venezuelai modellt és színésznőt a korábbi barátja állítólag egy férfi miatt hagyta el.

A 48 éves szépség hosszabb hallgatás után végre megtörte a csendet ezzel kapcsolatban. Mégpedig a széles nyilvánosság előtt, egy Big Brother-szerű, spanyol nyelvű amerikai reality műsorban.

Valójában maga Gaby kezdeményezett erről beszélgetést a többiekkel, talán mert ki akarta puhatolni, hogy más is járt-e hasonló cipőben. A társainak a kérdéstől tátva maradt a szájuk, a színésznő pedig bevallotta, hogy egy alkalommal korábban ért haza a szokásosnál, és az akkori barátját valóban

szex közben kapta rajta egy másik férfival.

Gabyt persze sokkolta a látvány, hiszen nem volt felkészülve egy ilyen fordulatra. Bármennyire is kitárulkozott a többieknek, azt azonban nem volt hajlandó elárulni, hogy melyik korábbi partneréről volt szó. A színésznő egyszer élt házasságban, a szintén színész Miguel de León felesége volt 1997 és 2003 között.

„Egyetlen dolog futott át akkor az agyamon, mégpedig az, hogy öt percem van megtenni, amit meg kell tennem. Így is történt, azonnal távoztam, és soha többé nem láttam a férfit és a szeretőjét”

– számolt be Gaby a kemény döntésről. A szép színésznőt egyébként mostanában a spanyol nyelvű amerikai sajtó többször is betámadta, amiért – véleményük szerint – plasztikai sebész segítségét is rendszeresen igénybe veszi a fiatalsága meghosszabbítása érdekében. Legutóbb már felismerhetetlennek tartották a botoxkezelése miatt, a rajongói pedig úgy gondolják, hogy Gaby a beavatkozások nélkül mindig sokkal bájosabb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás