promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több, mint 70 évig vezetett jogsi nélkül, most bukott le
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 80 év körüli férfit most kapta el a rendőrség, pedig egész életében jogosítvány és biztosítás nélkül vezetett. Nagy mázlija volt eddig!

Az angliai Nottinghamben egy bevásárlóközpont parkolójában kapta el a rendőrség a világ egyik legszerencsésebb férfijét. Több mint 70 éve vezet anélkül, hogy valaha is igazoltatták volna.

A rendőröknek bevallotta, hogy gyerekkora óta vezet jogsi nélkül. 12 évesen ült először autóba, egyébként pedig 1938-ban született, úgy hogy jó sokáig állt mellette a szerencse.

Szerencséjére soha nem volt balesete, nem okozott senkinek se sérülést, és soha senkit nem okozott anyagi veszteséget biztosítás nélkül.

A rendőrség egyébként bocsánatot kért azért, hogy ennyi ideig hagyták vezetni az idős sofőrt, amikor nem volt meg a megfelelő okmányai, bár mindig nehezen hiszik el, hogy ilyesmi egyáltalán megtörténhet.

„Nem igazán hisszük el, ami történt… egy 1938-ban született sofőr elmondta, hogy 12 éves kora óta jogosítvány és biztosítás nélkül vezetett… és valahogy soha sem állították meg a rendőrök."

Az interneten egyébként többen támogatták a 84 éves nyugdíjast, hogy tiszteletbeli jogosítványt kaphasson, ha már 70 éve balesetmentes. Mások viszont teljesen haszontalannak nevezték a rendőrséget, és felháborodtak azon, hogy ilyesmi megtörténhet.

Azt nem tudjuk, hogy a nyugdíjas végül kapott-e büntetést, vagy hogy egyáltalán ezek után hogyan folytatódott a története.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás