promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: káosz lesz a napodból, ha mindent egyszerre akarsz megoldani
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közeledik a hétvége, és lehet sok problémát akarnál kihúzni a listádról, de a kapkodással csak magad alatt fogod vágni a fát. Jegyezd meg, hogy egy fenékkel sosem jó több lovat megülni. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned, hogy rendbe menjen minden!

Kos (március 21. - április 20.)

Most mindenképpen háttérbe kell szorítanod a félelmeidet, hogy rendesen tudj haladni. A jelenlegi bolygóállás azt súgja, hogy néhány dologban nyugodtan vállalhatsz kockázatot. Hamarosan az átalakulás időszakába lépsz, ami pozitív változásokat hozhat a számodra. Mindenképpen észre kell venned az élet apró örömeit – fedezd fel az élet apró varázsát!

Bika (április 21. - május 20.)

Sok probléma van előtted, és néha benned van, hogy nincs kedved egyikkel sem foglalkozni. Pedig tudod jól, hogy a lustaságod később meg fogja bosszulni magát. Ha a szőnyeg alá szeretnéd söpörni a dolgokat, az csak pillanatnyi megoldás. A kreativitás most jó kiút lehet ebből. Forgasd az agyad, és próbáld meg összehozni a kellemeset a hasznossal.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Mindenképpen figyelj a belső jelzéseidre. Ha túl sok a stressz, akkor meg kell tanulnod hogyan kapcsold ki az agyad úgy, hogy az ne legyen egészségtelen. Próbálj rövid időre kiszakadni a hétköznapokból, még ha csak rövid pillanatokra is. Az apróbb győzelmeket ugyanúgy megünnepelheted, mint a nagyokat a hétvégén.

Rák (június 22. - július 22.)

Általában nem te kezdeményezel, de ha most megteszed, akkor megállíthatatlan leszel. Vedd újra elő az önbizalmad, és hengereld le az embereket a környezetedben. Ha fontos beszélgetés előtt állsz, akkor építsd fel előtte magadban, hogy mi legyen a taktikád. Hozz logikus döntéseket, de azért tudd, hogy nem kell mindig mások kedvében járnod. A közeledő hétvégén lehetsz önzőbb picit.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az utóbbi időben nagyon jól mögé tudsz látni a dolgoknak és az embereknek. Lehet el is fog jönni egy pillanat, amikor leleplezhetsz egy nagy titkot. Ha ez sikerül, akkor ez hatalmas önbizalmat adhat, és jönni fog számodra egy pozitív időszak. Nem is lenne baj, ha végre a kezedbe vennéd néhány problémának az irányítását. A munkádban is akkor leszel sikeres, ha határozott tudsz maradni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ideje megtalálni az egyensúlyt magadban és a környezetedben. Sok emberben bizonytalan vagy. Vajon tényleg bízol bennük, vagy az egész csak látszat? Mindenképpen szánj majd időt arra, hogy átértékeld azokat a kapcsolataidat, amik nem érik meg a befektetett időt. A közeli barátaid azonban rengeteget segíthetnek, hogy le tudj küzdeni néhány kényes problémát.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Próbálod helyrerázni az érzelmeidet, és hála égnek egyre jobban megy, de mégsem érezheted magadat száz százalékosan magabiztosnak. Ha ez egy unalmas nap, akkor az egyértelműen befolyásolhatja a kedvedet. Nem szabad sótlannak lenned, szóval találd meg, hogy mivel tudod feldobni magadat, valamint a környezetedet.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Stresszes napod van? Próbáld meg enyhíteni a stresszt zenehallgatással, gyakori szünetekkel. Az is remek ötlet, ha kényezteted magadat egy jó ebéddel. Nem fogsz megfelelően haladni, ha fáradtan, valamint feszülten dolgozol. Mindent igyekezz elintézni a hétvége előtt, hogy végre a saját kikapcsolódásoddal tudj foglalkozni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A január vége alaposan le tud szívni - így hétvége előtt eléggé kezdenek lemerülni az energiáid. Előfordulhat, hogy nem mozog olyan gyorsan az agyad, mint általában. Kissé ködös is lehet ez a nap, szóval igyekezz koncentrálni, ahogy csak tudsz. Nem lenne jó, ha pont a hétvége előtt borulna fel a kártyavár, amit egész héten ügyesen építgettél.

Bak (december 22. - január 20.)

Érdemes feljegyezned, ha valami szokatlan gondolat jut eszedbe. Lehet ez sok dolgot megvilágíthat, amit eddig nem láttál át jól. A frusztrációd nagyon visszafoghat, pedig minden projektet be kellene fejezned, amibe mostanában belekezdtél. Ne engedj a lustaságnak, és igyekezz összeszedni a maradék energiáidat a cél érdekében.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Érdemes jobban megvizsgálnod, hogy mit hogyan csinálsz, mert így meg tudod találni a leghatékonyabb pontjaidat. Nincs semmi baj a képességeiddel, csak valahogy ki kell hoznod belőlük a maximumot. Sok mindenkiben megvan a tehetség, csak olykor rosszul használja. A bolygók segíteni fognak neked abban, hogy magadra tudj találni.

Halak (február 20. - március 20.)

Elég jól forog az agyad, szóval használd az ötletességedet, ha valamilyen nagy problémát sodor az utadba az élet a mai napon. Annak ellenére, hogy valószínűleg energikusan és lelkesen ébredsz, a hangulatod kissé ellaposodhat. Meg kellene nézned, hogy min érdemes változtatni, de az is benne lehet a pakliban, hogy egy bizonyos személy húzza le a kedvedet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás