promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: most mindenképpen a határozott énedre lesz szükség a hétvége előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet néhány csillagjegynek ma kicsivel többet kell dolgoznia a sikerért, de megéri, hogy problémamentesen tudj belevágni a hétvégébe. A határozottsággal persze óvatosan – csak akkor kockáztass, ha úgy érzed tényleg jó döntést hozol. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Egészen biztos vagy magadban mostanában, kivéve a szívügyeket. Lehet határozatlan vagy abban, hogyan tovább. Néha előtör belőled a ragaszkodás, máskor meg inkább egyedül szeretnél lenni. Nem ártana több felelősséget vállalnod ebben. Komoly kapcsolatot csak akkor tudsz találni vagy megtartani, ha ezekben elkezdesz fejlődni. Találd meg az igényeidet a hosszú távú tervek előtt.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon erős energiák vesznek körül, de előfordulhat, hogy a cselekedeteidben visszafogottabb megközelítést kell alkalmaznod, hogy eljuss oda, ahová szeretnél. Közben persze ki kell elégítened a szabadságot szerető, kalandos oldaladat is. Találd meg az egyensúlyt a mai napon, és ezt vidd bele a hétvégédbe is. Keverd úgy a lapokat, hogy mindenki jól járjon.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elég rossz döntéseket hozhatsz, szóval legyél óvatos. Hajlamos vagy hirtelen dönteni, és az egyik, majd a másik irányba is húzni kicsit. Közben lehet rájössz, hogy egyik sem kifizetődő. Ne érezd azt, hogy konkrét lépéseket kell tenned bármiben is. Várd ki az időt, amíg tisztábban tudsz látni, különben elrontasz mindent.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy kicsit nagyobb szabadságra, és térre volna szükséged. Ha ezt nem kapod meg a párodtól, vagy a környezetedtől, akkor mindenképpen beszéld ezt meg velük. Akkor tudod igazán jól megoldani a problémákat, ha mindenki békén hagy. Nem igazán megy a csapatmunka, de vannak ilyen napok. Ha mégis így kell dolgoznod, akkor igyekezz átvenni a vezetést.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon oda kell figyelned, mert akaratodon kívül kezdhetsz el manipulálni embereket. Ez sokszor a malmodra tudja hajtani a vizet, de jelenleg elég rosszul csinálod. Hirtelen tőr elő belőled, és tervezés nélkül, amivel ellenszenvet tudsz kiváltani mindenkiből. Nem szabad a saját érdekeidet hirdetned más emberek kárára.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Olykor nehezen tudod megtalálni a helyedet, és ez most fokozottan előjöhet nálad. Most abszolút nem fogsz tudni azokkal az emberekkel megfelelően kommunikálni, akiknek más a gondolkodásuk, mint a tiéd. Ha tudod jól, hogy kik ezek a környezetedben, akkor nem ártana elkerülni őket, nehogy valami konfliktus legyen belőle. Nemsokára magadra fogsz találni, ne aggódj.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma mindenképpen a saját dolgaiddal kell törődnöd. Eléggé könnyű jelenleg elterelni a figyelmedet. Egy aprócska kilengés, és rögtön nem arra koncentrálsz, amire kellene. Muszáj kicsit összeszedned magad, különben nagyon kitolódhat ez a nap. Vedd elő a rutinodat, mert nagy szükséged lesz rá. Most maradj szépen az egyenes úton, és ne forgolódj jobbra-balra.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Olykor nem úgy mennek a dolgok, ahogy te szeretnéd, és ez a nap is ilyen lehet. Hiába tervezel meg valamit a fejedben, valami keresztül húzza mindig a számításaidat. Olykor egy-egy probléma megoldásához elő kell venned a kreatív énedet. Kezeld a kihívásokat úgy, mint valami játékot, aminek mindenképpen a végére kell érned.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Érzékenyebb lehetsz ma a kelleténél, szóval nem ártana vigyáznod. Akár egy könnyed viccre is agresszíven vághatsz vissza. Tudnod kell, hogy nem akar senki se bántani, csak te nézel most más szemmel néhány dolgot. Ha muszáj, akkor inkább legyél visszahúzódó, és igyekezz kevesebbet kommunikálni.

Bak (december 22. - január 20.)

Túlságosan elkezdhetsz ragaszkodni mindenhez, ami teljesen háttérbe szorítja a rugalmas énedet. Találd meg az egyensúlyt: vannak dolgok, amiket minden erőddel meg kell tartanod, de akadnak olyanok is, amiket könnyedén kellene elengedned. Ha nem bízol magadban, akkor kérj tanácsot a hozzád közelálló emberektől.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma nem igazán vagy érzelgős hangulatban. Lehet néhány dologban simulékonyabbnak kell lenned, különben eléggé nyers lehetsz. Őszintén kommunikálj, de azért nem kell mindennel kapcsolatban elmondanod a kritikádat. Valószínűleg kitapasztaltad, hogy mikor kell hallgatni. Néha a zavartság uralkodik rajtad, de ez hétvégére elmúlik.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha szerelem és romantika kerül terítékre, akkor a dolgok mindenképpen neked kedveznek. A pároddal egy kellemes estét tudtok eltölteni, szóval igyekezz ezt összehozni. A mai napon jóval tisztábban kell látnod, mert egy hozzád közelálló ember kezdhet el manipulálni. Ezt könnyen ki tudod védeni, csak legyél résen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás