promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett előrehajolt, és a csipkébe öltöztetett gömbölyű melleitől elállt a szavunk
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon mennyi időt tölt azzal, hogy ilyen tökéletesen nézzen ki?

Köllő Babett gyakran jár szépészeti kezelésekre, de ezt sohasem rejti véka alá, mindig beszámol róluk a közösségi oldalain is. Valószínűleg úgy gondolja, hogy 43 évesen már nem szabad csak a szervezet regeneráló-képességeire hagyni, hogy mindennap jól nézzen ki.

Legutóbb az Instagram-posztja tanúsága szerint zsírbontó kezelésen járt, majd ennek sikerén felbuzdulva kipróbálta a lézeres szőrtelenítést is. Bár nincs sok szőre (ráadásul az a kevés is világos színű), éppen azért volt kíváncsi rá, hogy milyen eredményt lesznek képesek elérni nála.

Nem tudjuk, Babett végül mennyire volt elégedett, de a kezelésen készített fotója láttán mi maximálisak azok lehetünk. A színésznő lábszára, combja teljesen fedetlen, de a kebleit is csak egy gyönyörű barna csipkecsoda próbálja eltakarni, több-kevesebb sikerrel.

Egy celeb élete persze nem folyamatos móka és kacagás, rengeteg idejüket emészti fel az, hogy állandóan „szalonképesek” legyenek. Kim Kardashian például mindennap egy 50 lépésből álló smink-rutint hajt végre, ami állítólag négy órát vesz igénybe.

Lady Gaga sem a zuhany alól pattan ki az utcára, bevallása szerint nyolc órát dolgozik magán, mielőtt nekivág egy éjszakának vagy egy fellépésnek. Ő is a fejére koncentrál, arcmaszk, hajpakolás, ajakfeltöltés és -fényesítés szerepel a repertoáron.

A tévé nyilvánossága előtt főzőcskéző amerikai Martha Stewart immár 80 esztendős, így nem csoda, hogy kicsit korábban kell felkelnie ahhoz, hogy formába hozza magát. Egész pontosan hajnali fél 4-kor ül le a tükör elé: arcmaszkot tesz, aztán zuhanyozik, majd barnító, hidratáló, szemkrém, napvédő krém a sorrend – és mindez még sminkelés előtt!

Katy Perry másfél órát vacakol bőrradírozással, bőrápolással, de a mindössze 24 éves Kylie Jenner is rászán 40 percet arra, hogy az ajkait kontúrozza és rúzsozza. A smink további része még csak ezután következik – hát nem őrület?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás