promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tisztességes pornósztár: szex előtt mindig leleplezi magát a randipartnerei előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Trump elnökkel is kapcsolatba hozták a könnyűvérű hölgyet, ám végül nem derült fény az igazságra.

A 47 éves Jessica Drake a pornóiparban dolgozik, és arról vált világszerte ismertté, hogy a közelmúltban Donald Trump amerikai elnökkel is kapcsolatba hozták. A hölgy azt állította, hogy a férfi mindössze egy évvel azután, hogy feleségül vette Melaniát (vagyis még az elnöki ciklusa előtt), 10 ezer dollárt ajánlott fel neki egy személyes találkozásért.

Trump persze mindezt hamis és nevetséges állításnak bélyegezte, és nem is derült ki soha az igazság, ám az ügy arra mindenesetre jó volt, hogy Jessica a bulvárlapok állandó szereplőjévé válhasson.

Legutóbb például arról beszélt, hogy szabados foglalkozása ellenére bizony ő is szokott „hétköznapi” férfiakkal randizgatni. De most már csak olyanokkal, akik tisztában vannak a foglalkozásával, mert egy alkalommal nagyon megjárta.

Beleszeretett egy férfiba, aki mindvégig titkolta, hogy ismerné őt és a „munkásságát”. Mindezt viszont csak azért tette, hogy az első szexuális együttlétük előtt elhenceghessen a nőnek arról: valójában az összes filmjét látta már.

A titkos rajongás azonban nem hatotta meg Jessicát, sőt inkább megriasztotta, ezért villámgyorsan dobta a hazug hódolót. A hölgy azért nem gyanakodott korábban, mert a pasi nem a művésznevét ismerte, hanem a valódit.

„Amikor eljutunk ahhoz a ponthoz, hogy valószínűleg szexelni fogunk, szeretek megbizonyosodni arról, hogy a másik tudja, mivel foglalkozom. Elmondom neki, hogy ki vagyok, mit szeretek, mert ezek a dolgok fontosak”

– tett vallomást a pornószínésznő. Persze, a nagy önleleplezés előtt mindig ideges, de úgy gondolja, még mindig jobb az elején mindent bevallani, így utána őt magát sem érik kellemetlen meglepetések.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás