promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg borzalmas ajándékot adott Katalin hercegnének
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez hála égnek nem most volt, jelenleg még titok, hogy Kate Middleton mit kapott a 40 éves születésnapjára.

Kate Middleton és Vilmos herceg kapcsolatában akadtak nehézségek az elején, mivel volt egy se veled se nélküled korszakuk. Ezen sikeresen túl tudtak lendülni, és jött az úgynevezett romantikus happy end. Ma már minden rendben van köztük, és példamutató szülőkként gondol rájuk mindenki.

Ma mehet az ünneplés, mivel Katalin cambridge-i hercegné kereken 40 éves lett.

Az még nem derült ki, hogy Kate Middleton mit kapott ajándékba, de nagyon kíváncsiak vagyunk rá. Mivel ilyen kerek évforduló van, Vilmos herceg nem aprósággal fog készülni.

Ha visszamegyünk a múltba, akkor azonban Vilmosnak volt mellényúlása. Még ő maga is bevallotta, hogy borzalmas és unalmas volt az az ajándék, amivel meglepte a szerelmét. Azt persze tegyük hozzá, hogy akkor még a kapcsolatuk elején jártak.

„Egyszer egy távcsővel leptem meg a feleségemet. Sosem fogja hagyni, hogy megfeledkezzek róla. Ez még akkoriban volt, amikor udvarolni kezdtem neki. Még be is csomagoltam. Próbáltam meggyőzni magam arról, hogy jól tettem, hogy egy távcsövet vettem neki. Mondtam is neki, hogy ez egy nagyszerű ajándék, és hogy legalább messze ellát vele. Nem értette miért kapta. Nem sült el jól a dolog. Őszintén szólva, fogalmam sincs, miért vettem neki távcsövet, akkoriban jó választásnak tűnt”

- idézte Vilmost a Velvet, aki podcastműsorban mesélt erről.

Valószínűleg mindenkinek akadt az életében olyan pillanat, amikor rossz ajándékot kap, de erőltetett mosollyal megköszöni, hogy ne sértse meg a másikat. Katalinnál is valami hasonló lehetett, aztán hercegné még biztosan elővette a szúrós tekintetét is.

Vilmos lehet jobban járt volna, ha egy csillagászati távcsövet vesz, de egy sima valóban elég unalmas ajándék.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás