promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: kiüresedik a kapcsolatod? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Gyermek: A lap utalhat saját lelki állapotodra. Vágysz a törődésre, gondoskodásra, esetleg segítségre van szükséged. Ne félj elfogadni a támogatást a mostani élethelyzetben! Új élményeket is jelez lap, nyitottá kell válnod az újdonságokra. Légy rugalmas, ne akarj ragaszkodni a régi bevett szokásokhoz, mert fejlődésre van szükséged. Próbálj kilépni kicsit a komfortzónádból! A kártya azt is jelentheti, hogy valaki pletykát terjeszt rólad a környezetedben. Jó, ha nyitott szemmel jársz!

2. kártya jelentése:

Özvegy férfi: A lap apafigurát mutat, férfi hozzátartozót, egy érett férfit, aki idősebb nálad. Mély érzelmi kötődést, elköteleződést is jelent. Párkapcsolati kérdésnél rövid távú viszonyt jelez, vagy a meglévő kapcsolat kiüresedését, amelyben már nem vagy boldog. Ideje elengedni, meggyászolni a múltat. A jelenlegi problémádra a megoldást egyedül te tudhatod, neked kell meghoznod egy fontos döntést. Ne várd most mástól a segítséget, viszont kikérheted egy bölcsebb hozzátartozód tanácsát, aki rávilágíthat néhány fontos részletre. Pénzügyek területen a mostani állapot csak átmeneti, változásra számíthatsz.

3. kártya jelentése:

Házasság: Áldást jelez a kártyalap. A kérdéses helyzet tartósságára utal, legyen az új munkahely vagy befektetés. Komoly elköteleződést mutat a lap. Ha egyedülálló vagy, lehet, hogy találkozol valakivel, akivel hosszú távú kapcsolatot alakíthatsz ki. Ha már párkapcsolatban élsz, tudd, hogy komolyak a választottad szándékai. Titkos viszonyt is jelezhet, ami veszélyezteti a meglévő kapcsolatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás