promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ha elkerülöd a negatív embereket, akkor egy igazán remek nap állhat előtted
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet ez a negatív ember pont a családod egyik tagja, de még így is megteheted, hogy kizárod őt. Sok csillagjegynek nem árt tervezgetni, hogy mit szeretne véghez vinni a következő héten. Szép lassan muszáj építkezni, hogy sikeres legyen 2022. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Eléggé szétszórt lehetsz, de még jó, hogy a hét utolsó napja van. Ne igazán vágj bele komoly projektekbe, még otthon sem. Nincs azzal semmi baj, ha hátradőlve töltöd a napodat. Ha kapcsolatban vagy, akkor vond be a párodat is a pihenésbe, de ha szingli, akkor irány a társkereső. Most jó esélyed van arra, hogy megtaláld az igazit.

Bika (április 21. - május 20.)

Elég ideges lehetsz a mai napon, és ez oda is fajulhat, hogy megbánthatsz valakit, aki közel áll hozzád. Próbáld meg elűzni a stresszt, és csak olyan dolgokkal foglalkozz, amik ellazítanak teljesen. Lehet túl nagy igényeket támasztasz a partnereddel szemben, és ezt észre is veszi. Te sem vagy tökéletes, ez járjon a fejedben.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem igazán akarsz otthon maradni. Ha a négy fal közé szorulsz, az csak frusztrálttá fog tenni, és simán az emberek idegeire mehetsz. Az persze a legrosszabb, ha a saját magadéra. Próbálj meg valamilyen szabadtéri programot szervezni. Az is jó, ha sportolsz picit, vagy csak sétálsz egy nagyot délután. Szabadulj ki, ennyi a lényeg.  

Rák (június 22. - július 22.)

Ne hagyd, hogy a környezeted túlzottan befolyásoljon. Akkor is ki kell állnod a véleményed mellett, ha azt mások nehezen nyelik le. Nagyon jók most a meglátásaid, szóval érvényesítsd a szavad. Az eredeti elképzeléseidet nem ártana lejegyzetelned, mert később megvalósíthatod őket. Ki tudja, hogy ez milyen ajtókat fog kinyitni 2022-ben.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jövő héten találkozhatsz egy olyan személlyel, aki komoly hatással van rád, de fontos, hogy ne veszítsd el a fejedet. Viselkedj teljesen nyugodtan, így nem tudsz zavarba jönni. El kell gondolkodnod azon is, hogy ezt a személyt már rég magad mögött kellett volna hagynod. Foglalkozz magaddal a hét utolsó napján, és próbálj meg feltöltődni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A csillagok végre a megfelelő pozíciót veszik fel, ami rendkívül pozitív hatást gyakorol rád. Érezni fogod a változás szelét a levegőben, persze neked is motiváltnak kell lenned. Kérj segítséget a családodtól, vagy a barátaidtól, akik támogatnak ebben. A mai napon még megfogadhatod azt is, hogy a hátrahagyod az egyik rossz szokásodat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Tanulnod kell a hibáidból, és fel kell készülnöd az előtted álló kihívásokra. Ezen a napon nyugodtan át tudod gondolni, mit rontottál el, és mire kell figyelned a jövőben. Figyelj arra, hogy ne akarj mindenkit kioktatni, mert fenn áll ennek a veszélye. Könnyen magadra tudod haragítani a barátaidat, vagy a családtagjaidat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon jó hangulatban vagy, és a problémákat is hamar tudod megoldani. Bármilyen feladatot képes vagy egyedül elvégezni, nincsen szükséged segítségre. Egy kis magány még lehet jót is fog tenni neked. Ne legyen benned semmilyen negatív szándék, mert az nagyon visszaüthet, és kerüld a konfliktusokat is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Bár a hét utolsó napja van, de minden képességedet száz százalékosan ki tudod használni. Nagyon pörögsz, és nem szabad az energiáidat felesleges dolgokra pazarolnod. A csillagok állása szerint nagyszerű események követhetik egymást a mai napon. Az estét viszont töltsd pihenéssel, az se baj, ha hamarabb lefekszel.

Bak (december 22. - január 20.)

Jobban át kell gondolnod ezen a hét utolsó napján a hosszú távú céljaidat. A következő héten nagy előrelépéseket tehetsz, hogy elérd őket. Kapcsolódj ki, de próbáld meg rendezni a gondolataidat is. Ha szingli vagy, akkor a jövő hét szerencsét hozhat. Próbálj meg ismerkedni, és ne gubózz be teljesen. Ki tudja, még egy nagyszerű randi is összejöhet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A csillagok most nem úgy állnak, hogy segíteni tudnának. Kerüld el a bonyolult helyzeteket, főleg ha a magánéletedről van szó. Rossz döntéseket hozhatsz, amivel magadat is lerombolhatod. Nem vagy a topon fejben, így könnyen keveredhetsz vitákba is. Tartalékold az energiáidat, törődj magaddal, és próbálj meg nem idegeskedni.

Halak (február 20. - március 20.)

Elég érzékeny vagy a mostani napokban, szóval hamarabb megsértődhetsz olyan dolgokon, amiket alapból könnyű szerrel veszel. Próbáld meg a környezetedet figyelmeztetni, ha nem vagy jó állapotban, nehogy konfliktust szüljön. A mostani hangulatod kedvez, ha párod van. Próbáljátok meg elvonulni, főleg, ha kedveli ezt az oldaladat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás