promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
2022 a Tigris éve lesz: idén érdemes belevágnod az álmod megvalósításába
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kínai horoszkóp szerint a 2022-es év a Tigris éve lesz. Most megmutatjuk, hogy mit jósolnak, mint várhatunk a következő hónapoktól. 

A kínaiak számára az újév február 1-jén kezdődik, az éveket pedig 12 állat szimbolizálja: a patkány, az ökör, a tigris, a nyúl, a sárkány, a kígyó, a ló, a kecske, a majom, a kakas, a kutya és a disznó.

A 2022-es kínai év a vízi tigris éve lesz, ami 60 évente fordul elő, és az előre nem látható változások és meglepő fejlemények időszakát hozza el. Jó alkalom azoknak, akik el akarják felejteni viharos múltjukat, begyógyítani sebeiket, és meg szeretnék találni a helyüket a társadalomban.

Az előrejelzések szerint az idei év a sárkány, a ló, a kutya és a disznó évében születetteknek lesz a legszerencsésebb.

A tigris csillagjegyhez tartozó emberek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a bátorság és a vezetői képesség, nem állnak meg addig, amíg el nem érik a céljaikat, valamint szeretik a dolgokat a maguk módján intézni, impulzívak és lázadók.

Ezek a tulajdonságok pedig hatással lesznek az évre is, a tigris idején nincs középút, így nagy szerencsére vagy rendkívül nehéz időszakokra számíthatunk az élet minden területén, a munkában, a szerelemben, és az üzletben is.

A víz az egyik legerősebb természeti erő, ami érzékeny, kreatív és nyitott változást hoz, így az idei évben érdemes belevágnod az legnagyobb álmod megvalósításába. Kezdj el főzni, ha mindig is szakács akartál lenni, de érdemes lehet idén jelentkezned álmaid munkahelyére is.

Forrás: Marca

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás