promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csoda történt! Halva született kisbaba éledt fel a temetése előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az alig egy kilós, öt hónapos koraszülöttet halottnak nyilvánították. Aztán megtörtént a csoda!

Egy igazi csodatörténet járja be a világot, ami egy édesanyáról és koraszülött kisbabájáról szól. A Daily Mail írta meg, hogy 2021 karácsonya után, december 27-én egy 18 éves nő a brazíliai Rondonia államban található Ariquemes-ben orvoshoz fordult fájdalmakra és vérzésre panaszkodva. Az orvosok, akik állítólag nem tudták róla, hogy terhes, megtagadták a kezelést.

Miután a fiatal kismama hazatért, a fájdalmai súlyosbodtak, és orvosi segítség nélkül szülte meg öt hónapos, alig egy kilogrammos kisbabáját. Az újdonsült édesanya azonnal a kórházba sietett a csecsemővel, akiről az orvosok megállapították, hogy halva született.

Nem sokkal később a babát átadták egy temetkezési vállalkozónak, aki szinte az utolsó pillanatban vette észre, hogy ver a szíve és lélegzik.

A férfi azonnal visszasietett a babával a kórházba, akit később az Augustus nevet kapta. A baba az intenzív osztályra került, és azóta nem sokat tudni az állapotáról. Közben a család és a temetkezési vállalkozó megtették a feljelentést az orvosok ellen, a nyomozás jelenleg is zajlik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás