promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki a babaarcú, szexi szépséggel akar randizni – amíg rá nem jönnek, hogy mennyi idős
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TikTokon megosztott videó sokaknál kiverte a biztosítékot.

A TikTokon közzétett videó tanúsága szerint a hamvas bőrű, babaarcú, igéző tekintető Princess Aprilnek nem is olyan könnyű a randizás, mint azt első pillantásra hinnénk. A férfiak persze a lábai elé borulnak, de miután a hölgy elárulja a valódi életkorát, a többség megfutamodik.

Az eddigi 8,2 millió megtekintés arra utal, hogy az emberek képtelek elhinni, miszerint a fiatalos nő valójában már 44 éves. Ezt csak nem olyan rég árulta el 128 ezer követőjének, az embereket pedig sokkolta a bejelentés.

„Senki sem akar egy érett nőt”

– állapította meg kissé keserűen Princess April, minden bizonnyal számos visszautasítással a háta mögött. Mivel a TikTok egyelőre a tinédzserek kedvelt közösségi tere, így valamennyire érthető, hogy a randizni vágyó tizenévesek nem feltétlenül egy náluk három évtizeddel idősebb lánnyal akarnak megismerkedni.

A bombasztikus videóhoz eddig 41 ezer komment érkezett, egy részük bátorító, más részük pedig inkább cikiző. Aki hajlandó részletesebben is kifejteni a véleményét, az többnyire szimpatizál a nővel.

„Nem hiszem, hogy a téged visszautasítók igazi férfiak voltak. Inkább kisfiúk, pedig az életkor egyáltalán nem számít, ha a nőnek jó természete van, és hű önmagához”

– állapította meg egy hozzászóló. Más viszont kegyetlen realizmussal hányta a nő szemére az életkorát, például arra utalva, hogy aki gyerekre vágyik, az már aligha a negyvenes korosztálybeli hölgyeket keresi.

A legelegánsabban talán az a férfi reagálta le a helyzetet, aki ezt posztolta a videó mellé:

„Fantasztikus! Ezek szerint én csak egy picivel vagyok idősebb nálad…”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás