promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: titkos viszonyba bonyolódsz? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést. 

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Hamisság: Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy járj nyitott szemmel, mert a környezetedben van valaki, akiben nem szabad megbíznod. Lehet, hogy nem tudatosan ugyan, de félrevezet és manipulál téged. A lap azt is jelentheti, hogy saját magadnak hazudsz: becsapod magad azért, mert a valódi érzéseid, gondolataid felvállalása bonyolult helyzetet vonna maga után. Párkapcsolati kérdésnél azt mutatja a kártya, hogy nagyon mások vagytok az illetővel, nem azonos az értékrendetek, ami a későbbiekben gondot okozhat. Pénzügyek terén kockázatos befektetésre utal a kártya.

[[cikk2]]

2. kártya jelentése:

Özvegyasszony: A kártyalap idősebb hölgyre utal, vagy valakire, aki támogató, anyai szerepet tölt be az életedben. Érdemes megfogadni a tanácsát a kérdéses helyzettel kapcsolatban. A lap mutathat múló szerelmet is. El kell fogadni a kialakult helyzetet, és meg kell gyászolni a veszteséget. Anyagi kérdésnél átmeneti gondokat jelezhet a kártya, ezért ne tervezz nagyobb kiadást.

3. kártya jelentése:

Szerető: A lap közelgő párkapcsolatra, szerelemre utal, férfi és nő kérdező esetén egyaránt. Olyan személyt mutat, aki kiáll a kedveséért, és vállalja az érzéseit. Jól működő párkapcsolat esetén azt mutatja, számíthatsz a párodra minden helyzetben, a kapcsolat erős alapokon nyugszik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás