promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: fontos esemény közeleg? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Gyermek: A lap utalhat saját lelki állapotodra. Vágysz a törődésre, gondoskodásra, esetleg segítségre van szükséged. Ne félj elfogadni a támogatást a mostani élethelyzetben! Új élményeket is jelez lap, nyitottá kell válnod az újdonságokra. Légy rugalmas, ne akarj ragaszkodni a régi bevett szokásokhoz, mert fejlődésre van szükséged. Próbálj kilépni kicsit a komfortzónádból! A kártya azt is jelentheti, hogy valaki pletykát terjeszt rólad a környezetedben. Jó, ha nyitott szemmel jársz!

2. kártya jelentése:

Lelkész: Fontos életeseményt mutat a lap, melyen áldás van. Elképzelhető, hogy egy komoly döntést kell meghoznod, amit nem érdemes tovább halogatni. Arra figyelmeztet a kártya, hogy fogadd el, amit az élet kínál, nézz bizakodva a jövőbe! Nem kell félned a változástól, mert biztonságban vagy. A lap jelenthet megbízható társat, barátot, akire minden helyzetben számíthatsz. Párkapcsolati kérdésnél sorsszerűséget mutat a kártya. Komoly, elkötelezett társ áll melletted. Ha egyedülálló vagy, már nem kell sokat várni a tartós, biztonságot nyújtó kapcsolatra. Erős hitre és meggyőződésre van szükséged, hogy úgy alakuljon az életed, ahogy szeretnéd.

3. kártya jelentése:

Látogatás: Ideiglenes helyzetre utal a lap. Az életedben csak rövid ideig tart a mostani állapot. Felszínes emberi kapcsolatot is mutathat a kártya, nem komoly a kapcsolat. Ugyanakkor benne rejlik a lehetőség is, hogy valami tartósabb és tartalmasabb dologba kezdj. Jelenthet a lap konkrét látogatást is, egy olyan személyét, aki segítséget vár tőled, szüksége van a lelki támogatásodra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás