promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a nagy változások előtt még először rendbe kell tenned magadat lelkileg
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ahogy közelebb kerülnek a lehetőségek, úgy egyre több csillagjegy eshet pánikba, pedig nem lenne szabad. Gyűjts bátorságot, és már az év elején merj kockáztatni, ha különleges lehetőséget látsz. Nézzük, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Te jelenleg pont jól tudsz úgy működni, ha szorult helyzetbe kerülsz, vagy valamilyen különleges kihívás kerül eléd. Pont ezt lesz az, ami fel fogja tudni ébreszteni a tudatodat. Persze ne kockáztass sokat, csak pont annyit, amennyi még szerinted belefér. Az életben már szereztél annyi tapasztalatot, hogy ezt ki tudd ismerni.

Bika (április 21. - május 20.)

Fontos, hogy így az év elején ne vállald túl magadat, főleg ezen a héten. Lépcsőzetesen haladj, különben lemerülsz, és nem fogsz tisztán látni. Vissza kell szerezned a lelkesedésedet, és az csak így fog működni. A jelenlegi bolygóállás néhány hibás döntésbe sodorhat, szóval mindent gondolj át kétszer, vagy inkább beszéld át a közeli környezeteddel.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A feszültségkerülő, érzékeny természeted kerülhet ma előtérbe, de ez meg is felel a mai naphoz. Kifejezetten vágyakozol arra, hogy közel legyél másokhoz. Ha a kívánt barátok, vagy szeretteid távol vannak tőled, akkor mindenképpen beszélgessetek interneten. A kreativitásod kifejezetten toppon van, szóval ne szorítsd háttérbe.

Rák (június 22. - július 22.)

Feltámadhat erősen a támogató szellemed, pont ezért elég sok szeretetett fogsz tudni kapni másoktól. A régiekben megbízhatsz, de hamarosan új emberek fognak felbukkanni az életedben. Lehet csak eljátsszák, hogy közel akarnak kerülni hozzád, és teljesen más a céljuk. Nem árt óvatosnak lenned. Hidd el, a szíved és az eszed jól tudnak együttműködni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég kiszolgáltatottnak érezheted magadat néhány dologban. Lehet még az se fog gördülékenyen menni ma, amiben kifejezetten profi vagy. Ne keseredj el, a bolygók csak ezt a napot árnyékolják be, a következő gördülékenyen fog indulni. Nem ártana betervezned egy nagy pihenést. Ha van rá módod, akkor feküdj le hamarabb.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most igazán előtérbe kerülhet a romantikus éned. Ha van párod, akkor egy csodás estét tölthettek együtt, de ez akkor is jól jöhet, ha szingli vagy, és van kiszemelted. Írj rá az illetőre, és beszélgessetek elmélyülten. Az érzelmeid jelenleg tényleg elég intenzívek, szóval arra figyelj, hogy mennyit mutatsz meg belőlük, na meg azt is, hogy kinek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Új utakat tud törni magának az értelmi szenvedélyed. Engedj hát neki, és ha van valamilyen friss érdeklődési kör, amit szívesen felfedeznél, akkor merülj el benne. Ez most igazán ki tud kapcsolni, és fel tudja villanyozni a tudatodat. Lehet az egész ihletet fog adni ahhoz, hogy az élet más területeit is felfedezd.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az elméd most igazán éleslátó. Ha döntések előtt állsz, akkor inkább az eszedre kell hallgatnod, és nem a szívedre. Ne lepődj meg, ha jó dolgokat súgnak a megérzéseid, szóval nem szabad szunnyadozni hagyni őket, inkább használd. A megoldatlan pénzügyeidet is előrébb tudod mozgatni ezen a héten.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egyre nagyobb belső erő kezd előtörni most a nyilasokból. Ha okosan kevered a lapjaidat, akkor hegyeket tudsz megmozgatni. Ne törődj azzal, hogy néhány álmodat egyesek lehetetlennek tartják, te csak menj előre, és szerezd meg, amit szeretnél. A bolygók szerint a karrierben és a romantikában is szerencsés időszak vár rád most.

Bak (december 22. - január 20.)

A távoli múltad emlékei erősen előtörhetnek a mai napon. Csodálkozhatsz, hogy miért gondolsz rájuk hirtelen, de ez sóvárgás lehet valami iránt. Ha régen valami jobb volt, akkor igyekezz azt megteremteni a jelenben is. Álmodozósan indul a napod, de délutánra koncentráltabb és határozottabb leszel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A közeljövő sok szempontból egy új kezdetet jelenthet. Egy régi barát újra megjelenhet az életedben, és kellemes vagy éppen zavarba ejtő emlékeket idézhet fel. Ne ijedj meg ettől, mert sok mindenben le kell zárni a múltat, hogy egy szebb jövő felé tudj haladni. A lényeg, hogy most minden oldalról számíts meglepetésekre, de tarts kézben mindent.

Halak (február 20. - március 20.)

Valaki a környezetedben eléggé ki fogja tudni húzni a gyufát, és lehet nem csak nálad. Nem szabad nekitámadnod, inkább igyekezz higgadtan kezelni az illetőt és a problémáját. A megértő éned elég sokat segíthet a következő napokban. Különösen jót tehet az önbizalmadnak, ha ezt a konfliktust meg fogod tudni oldani.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás