promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pofátlan kívánságokkal állt elő egy férj a kerek szülinapja alkalmából
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Persze, a feleség volt a hibás, hiszen egyetlen férfi sem érdemel ilyen magas labdát.

A harmincadik születésnapját ünnepelte nemrég egy férj, és figyelmes felesége természetesen szerette volna ezt méltóképpen megünnepelni. A jubileum emlékezetessé is vált, csak nem úgy, ahogy a jámbor asszonyka előzetesen elképzelte.

A nő a Redditen fejtette ki a webes közönségnek, hogy miért kapott sokkot a férj kívánságaitól. Persze, lényegében ő volt a hibás, hiszen felajánlotta neki, hogy bármit is kérne, azt igyekszik teljesíteni.

A férfi szó szerint vette a dolgot, és egy olyan listát készített, mint az óvodások a Mikulás előtt. Volt azon minden, ami szem-szájnak ingere, sőt a korántsem figyelmes férj egy egész hónapra kiterjesztette a születésnapját.

„Csak néhány példát hoznék most fel: nem kérhető fel házimunkára, takarításra, főzésre a hónap folyamán. Órákig szeretne játszani az Xboxával, anélkül, hogy megzavarnám, vagy a szemére hánynám. Nem akarja kifizetni a lakásbérleti díjunk ráeső részét, viszont akármikor elmehetne a barátaival bulizni. A gyereket viszont nem vinné el az iskolába, ha nincs kedve reggel felkelni, és a ház körüli javításokat is ugyanígy kihagyhatná”

– sorolta az őrültebbnél őrültebb dolgokat a nyilvánvalóan csalódott feleség. A nő úgy látja, hogy a férje valójában egy hónapnyi, család nélküli vakációra vágyik, ami mindenképpen sértő rájuk nézve, és nem méltó egy partnerhez, apához.

„Csak annyit mondtam neki, hogy egyszerűen nevetséges, amit művel, és nem tudok egyetlen dolgot sem elfogadni a listájáról”

– jelentette ki a feleség ünneprontó módon. Aki azt is elárulta, hogy már így is ő végzi a háztartási munkák és a gyereknevelés nagy részét, valamint ő szokta fizetni a számlák többségét is.

A pár tehát szűkösen él, éppen ezért is meglepő, hogy a tohonya férj kapva kapott a felesége ajánlatán. Nem ért a szép szóból sem, hiszen azóta állandóan azzal szekálja a nőt, hogy önző módon viselkedett, amikor elutasított a szülinapi kívánságait.

„Tényleg én vagyok a seggfej?”

– tette fel a költői kérdést az érthető módon névtelenségbe burkolózó feleség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás