promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Otromba pletyka: a közel 100 évesen elhunyt színésznő halálát a harmadik oltásával is kapcsolatba hozták
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Asszisztense elárulta, mik voltak a zseniális Betty White utolsó szavai.

Idén januárban ünnepelte volna kerek 100. születésnapját Betty White. Az idős amerikai színésznő némileg váratlanul hunyt el szilveszterkor, pedig nem sokkal korábban még azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy szerencsés, amiért ennyi idősen is jól érzi magát.

Betty White a magyar nézők számára újabban a Nyugdíjas bajkeverők című kandi kamerás sorozatból lehet ismerős, de korábban játszott az Öreglányok című sitcomban, illetve láthattuk a Dennis, a komisz ismét pimasz című filmben is.

A mindig jókedvű komika asszisztense szerint White az utolsó szavaival néhai férjét, Allen Luddent hívta. A férfi mellett 1963-tól egészen annak korai haláláig, 1981-ig kitartott.

„Beszéltem Betty asszisztensével, aki vele volt, amikor eltávozott közülünk. Az utolsó szava az Allen volt”

– idézte fel a szomorú eseményt White régi barátja, a 88 esztendős Carol Burnett. Ludden valóban nagy szerelme volt a komikának, és a nőt annyira megviselte a mindössze 63 évesen, gyomorrákban elhunyt férje elvesztése, hogy utána már nem házasodott meg többé.

A barátok azt is nyomatékosan kijelentették, hogy a színésznő természetes okokból hunyt el. Felröppent ugyanis az otromba pletyka, hogy White a koronavírus elleni harmadik (emlékeztető) oltás következtében halt meg, de ezt mindenki kategorikusan cáfolta.

„Étkezz egészségesen és adass be minden oltást. Én már az emlékeztető vakcinát is megkaptam”

– mondta a színésznő a közelmúltban, a web népe tehát ezekbe a mondataiba kapaszkodva gyártott összeesküvés-elméletet. Ugyanakkor a komika ügynöke, Jeff Witjas azt is tagadja, hogy White valaha is kiejtette volna a száján ezeket a szavakat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás