promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem árt átgondolni, hogy mit szeretnél elérni 2022-ben
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez a nap még lehet a pihenésé és a feltöltődésé, de az agyad nyugodtan járhat közben. Egy lendületes hétkezdés megmutathatja, hogy komolyan veszed a 2022-es évet. Nézzük meg előtte, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Meg kell próbálnod kicsit lazábban venni a dolgokat. Még nem állsz készen arra, hogy visszatérjen a lendületed, de emiatt ne ess kétségbe. Ha kitisztítod a fejed, akkor remekül kezdheted 2022 első hetét. A bolygók még nem jósolnak nagy kihívásokat így lépcsőzetesen fogsz tudni haladni. A legfontosabb, hogy ne kapkodj.

Bika (április 21. - május 20.)

Ne feledd, hogy a kreativitást nem lehet erőltetni. El kell fogadnod, hogy nem vagy túl jó formában így az év elején, szóval ezt a napot saját magadra kellene fordítanod. Egy jó film vagy könyv kiszakíthat a valóságból. A hétköznapok gondjai eléggé el tudnak keseríteni, szóval az a legjobb döntés, ha kicsit visszavonulót fújsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A szakmai és társadalmi kötelezettségek nagy terhet rakhatnak rád, de nem pöröghet mindig ezen az agyad. Túlterheltnek érezheted magad, és ha nem találod meg a kikapcsoló gombot magadon, akkor ki fogsz égni. Biztosan nem így szeretnéd kezdeni a 2022-es évet, szóval csak azokkal a problémákkal törődj, amik határidősek, a többit tedd félre egy picit.  

Rák (június 22. - július 22.)

Észre fogod venni, hogy valaki a közeli környezetedben egy rossz döntésre készül. Nem kellene közbelépned, mert a saját kárán kell megtanulnia ezt a botlást, és amúgy se fog rád hallgatni. Most különben sem szabad másokra erőltetned a véleményedet. Foglalkozz csak a saját dolgaiddal – fejben most 2022 első hetét is megtervezheted.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon jól forog az agyad és varázslatos dolgokra vagy képes. Használd ki, hogy pozitív energiák vesznek körül. Jövő héten végre elérheted azt, amit régóta szeretnél. Képes vagy minden szakértői szemmel nézni. Kicsit háttérbe kell szorítanod a szívedet valamint az érzelmeidet, és az elmédre kell támaszkodnod. Kezdd így a 2022-es évet, és minden a helyére kerül szép lassan.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Az utóbbi időben jóval több felelősséget tudsz majd vállalni. Fontos, hogy ne aggódj senkiért és semmiért feleslegesen, inkább hagyd, hogy megtörténjenek maguktól a dolgok. Ne félj, közben belejössz mindenbe, és kézben fogsz tudni tartani minden helyzetet valamint problémát, ami eléd kerül. Inkább lazán, és ne feszülten kommunikálj, így a környezetedet is megnyugtathatod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Remek irányba halad az életed, de még nem szabad elkezdened ünnepeli. Ne engedd el magad, amíg minden küzdelmedet meg nem vívtad rendesen. 2022 elején nem ártana arra koncentrálnod, hogy a függőben lévő ügyeidet le tudd zárni. Ha ezeket elkezded tologatni, akkor hiába halad ideálisan minden, mert ezek be fognak kavarni, és stresszt okoznak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az impulzív oldalad át akarja venni az irányítást, és úgy néz ki engedned kellene neki. Kövesd a megérzéseidet, amennyire csak tudod, és ne morfondírozz túl sokat semmin. Ne hozz vehemensen döntéseket, de nyugodtan lehetsz pár fokkal könnyedebb. A jövő héten törekedj erre, de most töltődj fel. Az se baj, ha az egész napodat pizsamában töltöd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A reggelt töltsd azzal, hogy megtervezed a mai napodat. Igyekezz úgy alakítani mindent, hogy teljesen szabad legyél délután. Picit el kellene vonulnod, és végre magaddal foglalkoznod. Nem ártana néhány barátodat felkeresned, akiket elhanyagoltál mostanában. A társasági életet semmiképpen ne húzd ki a teendők listájáról. Meglátod, nagyon jól fel fog tölteni egy ilyen beszélgetés.

Bak (december 22. - január 20.)

Jobban oda kellene figyelned, mit mond a párod. Egy régi problémára találhatsz megoldást, ha a segítségét kéred. Amúgy is be kellene vonnod a hétköznapi dolgokba, nem kell egyedül cipelned a terheket.  Egy olyan meglepetésben lesz részed ma, ami jókedvre fog deríteni. Elégedetten zárhatod ezt a napot, így 2022 első hete is pozitívan indulhat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Családi problémák üthetik fel a fejüket. Ha van családod, akkor a pároddal és a gyerekeddel picit nehezebben érthetitek meg egymást. Rajtad is múlik, hogy meg tudjátok-e találni a közös hangot. Picit türelmesebbnek kell lenned velük. Hidd el, nem tűnik úgy, hogy most ők fognak engedni. A legfontosabb, hogy ne tegyél megjegyzéseket.

Halak (február 20. - március 20.)

Kicsit stresszes a világ körülötted és az emberek is. Az lenne a legjobb, ha megteremtenéd magadnak a nyugalom szigetét, és picit elvonulnál. Ne engedj be oda semmilyen problémát, csak magaddal törődj. Lehet elsőre önzőnek hangzik, de hidd el, szükséged van erre. Ha megteheted még a telefont is kapcsold ki. Nagy kihívások várnak rád 2022 első hetén, szóval készítsd fel magad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás