promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy kisgyereket sem kímélt II. Erzsébet díszőrsége – vajon jogosan akadt ki az internet?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az angol királynő díszőrsége úgy néz ki senkivel sem fog kivételezni.

Vírusként terjed TikTokon a videó, amit a LADbible szúrt ki. A turisták azért kapták elő a mobiljukat, mert elkezdték rögzíteni, ahogy az angol királynő díszőrségéből két fő éppen menetel.

Ezután jön bombaként a fordulat, hogy hiába van egy kisgyerek az egyik katona útjában, az nem kerüli ki, hanem egy hatalmas ordítás után feldönti és átlép rajta.

Lehet díszőrségnek hívják őket, de nem csak díszek, mivel valódi katonákról beszélünk, akiknek be kell tartaniuk a szabályokat. Úgy tűnik akkor sem zökkenhetnek ki, ha egy gyerek kerül az útjukba.

„Az emberek nem értik meg, hogy ezek az őrök nem a turistalátványosságok, hanem magasan képzett katonák, akik azért vannak ott, hogy megvédjék a KIRÁLYNŐT”

- írta az egyik kommentelő.

Voltak sokan, akik úgy gondolták, hogy a katona ebben az esetben nyugodtan kikerülhette volna a gyereket, míg mások a szülőket hibáztatták.

Állítólag a gyerek sértetlenül megúszta az egészet. A LADbible közben felvette a kapcsolatot a védelmi minisztériummal, hogy megkérdezzék, kinek adnak igazat ebben a vitában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás