promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Reszkessetek, betörők! – Kis híján a börtönben töltötte a karácsonyt a kultuszfilm egyik sztárja
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A filmbeli testvért alakító színész keveredett balhéba az ünnepek előtt.

Csúnya dolgot művelt, és éppen karácsony előtt a színész Devin Ratray, aki Kevin ördögi bátyját, Buzzt alakította az ünnepi kultuszfilmben. A Reszkessetek, betörők! szereplőjét a napokban letartóztatták családi erőszak miatt, miután fojtogatta és ököllel megütötte a barátnőjét.

Szegény lánynak az volt a bűne, hogy ingyen adott a srác autogramjaiból néhány rajongónak. Ratrayt végül 25 ezer dollár óvadék ellenében szabadlábra helyezték, és természetesen most hevesen tagadja az ellene felhozott vádakat.

A 44 éves színész egyébként az idei Home Alone filmben is feltűnik (a Home Sweet Home Alone című alkotás a franchise hatodik darabja), ráadásul korábbi önmagát alakítja. Pontosabban a felnőtt Buzzt, aki időközben rendőrnek állt.

Fotók: Profimedia

A pofozkodásra egy oklahomai hotelben került sor, ezért juthatott nyilvánosságra. A barátnő elmesélése szerint a férfi rálökte őt az ágyra, majd a tenyerét a nyaka köré fonta, és vészjóslóan ezt mondta neki:

„Meg fogsz halni!”

Szerencsére a lánynak sikerült elmenekülnie, de a szemei alatti zúzódások is arról tanúskodnak, hogy igazat mond. Ratray ráadásul egy karácsonyi rendezvény sztárvendégeként tartózkodott Oklahomában, így még kínosabb, amit művelt.

A barátnő elmesélése szerint a férfi ittas volt a tette során, ugyanis két helyre is betértek aznap. Ratray egy üveg bort és 10 kupica likőrt dobott magába, vagyis nem csoda, hogy agresszívvá vált.

Ügyvédje szerint a férfi semmiféle erőszakos cselekedetet nem követett el. A színésszel két járőr beszélgetett el, miután a barátnő kihívta a rendőrséget, de állítólag semmi olyat nem láttak, amiért intézkedniük kellett volna.

Ratray egyébként elsősorban mellékszereplőként kap munkát mostanában, gyerekszínészként sokkal foglalkoztatottabb volt. A Reszkessetek, betörők! előtt már 5 filmben is szerepelt, 1986-ban kezdte a szakmát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás