promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem szabad meggondolatlanul cselekednek, különben nagy bajba kerülsz
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Karácsony előtt ugye nem akarod felborítani azt, amit eddig felépítettél? Már nincsen sok a célig szóval muszáj leszel kitartani. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Ne feledd, hogy nagy tavak születhetnek a vízcseppekből. Aprólékosan haladsz előre, de a végén büszke leszel arra, amit elértél. Utána nagyszerű alkalmak fognak nyílni arra, hogy a magánéleted és a szakmai életed is elkezdjen szárnyalni. Az elégedettség sokkal fontosabb lesz számodra, mint bármilyen karácsonyi ajándék.

Bika (április 21. - május 20.)

Elégedett vagy a jelenlegi dolgokkal? Nem ártana körülnézned, és kijavítani a láthatatlan, megbújó problémákat. Ezek nagy fejfájást tudnak okozni a későbbiekben, szóval ne hanyagold el őket. Néha jól esne, de még nem engedheted meg magadnak, hogy lazíts. Most lehet olyan valakitől kell majd segítséget kérned, akiben nem bízol meg annyira.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet egy kis útmutatásra lenne szükséged, hogy minden rendben menjen. Próbálj olyantól tanácsot kérni, aki megért téged és közel áll hozzád. Nem mindig az az ember a megfelelő választás, aki a legközelebb van hozzád. A nagy rohanásban is figyelned kell a belső érzéseidre, különben teljesen ki fogsz égni az ünnepek előtt.

Rák (június 22. - július 22.)

Picivel több felelősség hárulhat ma rád, bár lehet az elején ez fel se fog tűnni. A másoktól kapott figyelem is eléggé meg fog növekedni körülötted, ami szintén szokatlan lehet. A bolygók szerencsés időszakot jósolnak, szóval nem lenne baj, ha felkészülnél a reflektorfényre. Ha egyszer elindulsz felfelé, akkor már nem lesz semmi, ami megállítson.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Bizonyos hatalomjátékokba keveredhetsz, amiknek minél hamarabb hátat kell fordítanod. Nem fognak sehová sem haladni karácsonyig, te pedig csak az energiáidat pazarolod vele. Törekedj a kompromisszumokra, mert ez tűnik most a legbiztonságosabb és legésszerűbb döntésnek. Ne aggódj, hamarosan le fogsz tudni zárni mindent.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Készülj fel, mert ezen a héten elég sok szórakoztató dolog zajlik majd körülötted. Melyikbe merülsz bele, az csak rajtad múlik. A bolygók jelenleg azt súgják, hogy mindent igazíts a saját hangulatodhoz. Mindenképpen választanod kell, különben nem kielégítő, hanem megterhelő lesz az egész számodra. Ismerned kell a saját határaidat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy barátodnak, aki elég közel áll hozzád, drámaian megváltozhat a stílusa. Minden ember sokat változik az élete során, de erre te lehet már nem leszel vevő. Ha úgy látod, hogy rossz irányba indul el, akkor muszáj leszel elengedni. Mindig jól tudtad megválogatni a közeli ismerőseidet, szóval tartsd meg ezt a jó szokásod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Igaz közelednek az ünnepek, de most nem ártana, ha kicsit visszavennél a tempóból. Az élet minden területén a csendesebb énedre lenne szükség. Hidd el, ettől te is boldogabb leszel. Pattanj be picit a hátsó ülésre a volán mögül, és kezd el felfedezni az élet apró szépségeit. A nyugalom új energiákat szabadíthat fel benned, amikre később szükséged lesz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Lehet te így gondolod magadban, de a terveid még abszolút nem teljesek. A pontatlanság is bekebelezhet, szóval nem ártana jobban koncentrálnod ma. Készülj fel, hogy lehet az utolsó pillanatban kell megváltoztatnod valamit, hogy sikeres legyen a nap. Semmit se hanyagolj el, még ha több erőfeszítést is igényel.

Bak (december 22. - január 20.)

Nehezebben indul be minden nálad, de nem szabad az embereknek azt hinniük, hogy bármiben lusta lennél. Véd meg magadat azzal, hogy ma mindenben türelmes leszel és alapos. A döcögős napokat úgy tudod a legjobban magad mögött hagyni, ha csinálsz valami kellemeset és szokatlant. Este erre törekedj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A romantikus éned nincsen a toppon, szóval ha egy új kapcsolat építésén dolgozol, akkor legyél óvatos. Azt hiszed le tudod venni a lábáról az illetőt, de nem biztos, hogy az igazi arcodat fogja látni. Sok érzelem van benned, de rosszul tudod ezeket kifejezni. Hagyd most, hogy mások bontakozzanak ki a környezetedben, te pedig vonulj háttérbe.

Halak (február 20. - március 20.)

Elég sokat pörögtél az utóbbi időben, de le kell állnod ezzel az őrült tempóval. Tarts egy kis szünetet, de ha ez nem is jön össze, akkor mindenképpen vegyél vissza a gyors sebességedből. Igaz az ünnepek előtt vagyunk, de este lehet beleférne egy kis szórakozás, nem gondolod? Teremtsd meg az ideális környezetet a négy fal között, hogy ki tudd kapcsolni az agyad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás