promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish már fiatalkora óta nézett szexfilmeket, de ezt meg is bánta (18+)
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő szerint is nagyon rossz, ha a tinik ezekből akarják megtanulni a szexet.

Ha elmennénk egy pornófilm forgatására, akkor meglepődnénk, hogy mi zajlik ott. Általában nem csak a stáb profi, hanem a színészek is, akik a legtöbb esetben azért nem szokták élvezni az együttlétet.

A szexfilmekben számít a méret a látvány miatt, de nők sokszor el szokták mondani, hogy egyáltalán nem ez a lényeg, sőt, a többségüket zavarja is a dolog, és nem nyújt nekik kellő élvezetet.

Az is csak egy mítosz, hogy a pornószínészek képesek órákig szexelni. Sok szünet van, és nagyon kimerítő is egy ilyen forgatás.

Billie Eilish most a SiriusXM-nek nyilatkozott arról, hogy már egészen fiatalkora óta nézett pornót, de ő is beismerte, hogy hatalmas hiba volt, hogy ebből akarta megtanulni a dolgokat. Az énekesnő elmondta, hogy emiatt olyan dolgokba is belement szeretkezés közben, amiket egyáltalán nem élvezett.

„Nem értettem, hogy ez miért rossz – azt hittem, így tanulok meg szexelni”

- tette hozzá Eilish.

Az énekesnő édesanyja szabályosan elborzadt, amikor Billie elmesélte neki ezeket a dolgokat.

Ma már úgy látja, hogy a pornó csak tönkretette az agyát, és rémálmokat okozott neki.

Sok szakember igyekszik hangoztatni, hogy a tinik ne a pornófilmekből tanuljanak meg szexelni, hanem maguktól fedezzék fel a testi örömöket, és csak azokba a dolgokba menjenek bele, ami nekik valóban tetszik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás