promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: most a saját magad útját kell járnod, de lehet, hogy nem lesz könnyű
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegynek nem szabad hagynia, hogy befolyásolják. Persze nem árt mérlegelni, hogy bízhatsz-e a szerencsédben, vagy inkább a rutinodra kellene hallgatnod. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Sok minden okozhat most zavart az életedben, szóval muszáj fokozottan figyelned. Teljesen igaz, hogy egy problémának több megoldása van, de érdemes azokat a trükköket alkalmaznod a hétköznapokban, amik már beváltak. Az ünnepek előtt te is stresszesebb lehetsz kicsit, de ne hagyd, hogy néhány akadály elvegye a kedvedet. Mindig a cél lebegjen a szemed előtt.

Bika (április 21. - május 20.)

A munkádban tapasztalhatsz némi visszaesést. Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd, de emiatt nem szabad pánikba esned. Tudod te is, hogy vannak erősebb és gyengébb napjaid. Ha előbbi van terítéken, akkor utol fogod tudni érni magadat a héten. Nem szabad abba a hibába esned, hogy mindent azonnal el akarsz intézni. A bolygók is azt súgják, hogy ebből csak káosz lesz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nosztalgikus hangulatba tudnak hozni a bolygók. Ez igazán sokat tud javítani a hangulatodon, de azért ne hagyd, hogy a napi feladataid elvégzésekor a fellegekben jár. Összpontosítanod kell, mert tudod jól, hogy még rengeteg a tennivalód. Mindenképpen pörgesd fel magadat napközben, este pedig jöhet a pihenés, na meg egy kis múltidézés.

Rák (június 22. - július 22.)

A következő napokban előfordulhat, hogy csalódni fogsz valakiben. Ez a személy a következő időszakban felfedheti neked a nem éppen hízelgő oldalát. Ne ess pánikba, hanem nyugodtan kezeld ezt a helyzetet. Te legyél diplomatikus, és ne keveredj vele semmilyen vitába. Ha valóban ez az igazi oldala, akkor ideje lesz búcsút intened ennek a személynek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha rég nem hallottál egy barátod felől, akkor az nem azt jelenti azt, hogy végérvényesen eltávolodtatok egymástól. Hajlamos vagy olykor hanyagolni az embereket, és most te veheted a szívedre, ha nem keresnek. Nem ártana ebben neked is visszatérni a régi kerékvágásba. Nyugodtan írj rá egy adott ismerősödre, ha eszedbe jut valamiről.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ne gondolkozz annyira a holnapon, hanem kezdj el végre a mának élni. Nagyon sok csodálatos lehetőség kínálkozik körülötted, de ha betáblázod magadat, akkor ezek el fognak szaladni melletted. A múltad már kész, a jövő pedig még várhat. Az élet apró örömei tudnak most kellő lökést adni neked, hogy megtaláld a boldogságot.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most minden arra ösztönöz, hogy új ötletekkel állj elő a régi problémák megoldására. Ideje ezekben otthagynod a komfortzónádat. Ha most változtatni szeretnél az életeden, akkor tedd azt lassan. Sietni egy bizonyos cél érdekében nem bölcs dolog, főleg így az ünnepek előtt. Figyelembe kell venned minden egyes lépésedet, különben nagyon rossz irányba fogsz haladni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az egészséges törekvés az rendben van, de a nagy sikert még nem fogod tudni bekebelezni. Lehet van ami a hajtson, de még nem tudod merre kellene haladnod pontosan. Akik eredményesek, azokra jellemző a higgadt gondolkodás is. Nem ártana neked is gyakorolnod. A fantáziád szárnyal, de maradj két lábbal a földön.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Valószínűleg hamar rá fogsz jönni, hogy nem szabad sokat várnod a mai naptól. Ne kenődj el teljesen, ha a dolgok nem úgy haladnak előre, ahogy szeretnéd. Egy nap kudarca nem jelenti azt, hogy te alulteljesítenél. A legrosszabb amit tehetsz, ha magadba roskadsz. Töltődj fel, és holnap dupla ilyen motivációval térj vissza.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne lepődj meg, ha ma a segítségedet kérik valamiben. Még egy olyan személy is lehet, akivel annyira nem vagy jóban. A szervezői képességeid kidomborodnak, és jobban működnek mint valaha. A te érdeked is, hogy részt vegyél mindenben, mert a siker egy friss lökést fog tudni adni. Most olyan problémákat is megoldhatsz, amihez alapból kevésnek érzed magad.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ez a nap segítségedre lehet abban, hogy kitakarítsd a fejedből a rendetlenséget. Ha nem is indul erőteljesen ez a nap, később magadra fogsz találni, és a motivációd a csúcson lesz. A munka után találj olyan feladatot, ami kreatív, de mégis ki tudja kapcsolni az agyadat. Nemsokára készen állsz majd arra, hogy szembenézz a következő kihívással.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha picit nehezebben ébredtél, akkor minél hamarabb vissza kell nyerned a koncentrációdat. Elég sok minden tudja elterelni a figyelmedet ma, és ha nem összpontosítasz, akkor hamarosan egy nagy káoszban érezheted magadat. Csinálj inkább mindent lassabban, és ellenőrizd az elvégzett munkádat. Az se baj, ha segítséget kérsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás