promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pintér Ada tényleg az utcán szoptatta meg a babáját Luxemburgban?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Freya még csak 6 hónapos, ezért ott és akkor kell kiszolgálni, ahol és amikor ő akarja.

A remek őszi időt kihasználva németalföldi kiránduláson vett részt nemrég Pintér Ada és családja. A tévés-rádiós műsorvezető májusban adott életet harmadik gyermekének, de természetesen a kis Freya is velük tartott a vakációra a két ikerfiú és persze a családfő mellett.

Bármerre is jártak, Ada szorgalmasan hírt adott közösségi felületein az egyes állomásokról. Eszerint megfordultak a belgiumi Durbuy-ben és Bruggében, valamint a miniállam Luxemburg fővárosában, a hasonló nevű Luxembourgban.

Mire eljutottak ide az Észak Velencéjének is becézett Bruggéből, nagyjából 400 kilométert kellett megtenniük. A fotók tanúsága szerint hűvös, kissé esős idő fogadta őket, de ez nem akadályozta meg a családot abban, hogy jól érezzék magukat.

Adát szinte állandóan csak térd alá érő kabátban és sapkában lehet látni, természetesen a kis Freyával az ölében. Az orra hegyéig bebugyolált, 6 hónapos csecsemő jól viselte az utat, és az étvágyával sem akadhattak gondok.

„Szerencsére nem látszik, de az első képen Freya épp vacsizott. Kicsit aggódtam, télen ezt egy ilyen szituban hogyan fogom megoldani, de ennyi rétegben esküszöm könnyebb, mint nyáron, mert semmi sem látszik belőle”

– írta az egyik kép alá Ada, aki tényleg diszkréten meg tudta oldani a szoptatást. Egy elhagyott úton, a járda szélén állva ölelte magához Freyát, és valóban semmilyen zavarba ejtő részlet nem látható a fotón.

A 39 éves műsorvezető még itthon árulta el, hogy a babával mindennap nagy sétákat szoktak csapni, ami számára felér egy kardioedzéssel. Ada persze a munkát sem hanyagolja el, október második felében adott hírt arról, hogy novemberben szeretné elindítani új weboldalát.

A babyonboard.co.hu valóban el is startolt, bár eleinte nem lehetett sejteni, milyen tartalmakat szolgáltat majd. A név mindenesetre beszédes volt, a „bébi a fedélzeten” arra utalt, hogy számtalan kulisszatitkot árul el a háromgyerekes família életéből.

„Már most marhára izgulok, hogy milyen lesz a fogadtatása. Minden tartalmat egyedül forgattam, vágtam, szerkesztettem, találtam ki. A fiaim segítettek csak 1-2 technikai dologban, illetve az intrót, logót egy kedves régi kollégám készítette el nekem”

– adott ízelítőt az oldalról Ada. Szerepelnek rajta videók kismamáknak és szülés után lévő nőknek, illetve informatív és őszinte beszélgetések. Például arról, hogyan változik meg a párkapcsolat, az apa és az anya intim viszonya a baba érkezését követően, de Ada – szakértő segítségével – a szülés utáni depresszióról is szót ejt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás