promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: néhány csillagjegynek új lendületet kell vennie, hogy pozitívan induljon a hétvége
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb probléma csak első ránézésre tűnik túl bonyolultnak. A legfontosabb most is az, hogy higgy magadban. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned a mai napon!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma a szokásosnál is bizonytalanabbnak érezheted magadat. Igyekezz minél hamarabb visszatalálni a határozott énedhez, mert hamarosan szükséged lesz rá. Szép reményekkel teli időszak áll előtted, és csak rajtad múlik, hogy mit hozol ki belőle. Észre tudod venni a lehetőségeket, de meg is kell tudnod ragadni őket.

Bika (április 21. - május 20.)

Néha úgy érzed, hogy megakadnak a dolgok, de ez nem szabad, hogy ez elvegye a kedvedet. Meg kell őrizned a lendületedet, bármiről is legyen szó. Most kicsit hanyagolod a kreativitásodat, pedig pont ebben az időszakban tudnál továbblépni, valamint fejlődni. Találd meg azt az embert, aki ösztönözni tud kicsit.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy kapcsolatod nem úgy alakult egy személlyel ahogy képzelted. Lehet csalódtál, vagy majd csak fogsz, de pontot kell tenned a végére. Rá kell jönnöd, hogy ez a dolog ennyit bírt. Még a közeli környezeted is be fogja látni, hogy jól döntöttél. Legyél bátor, mert a bolygók a megfelelő döntés felé fognak sodorni.

Rák (június 22. - július 22.)

Legyél bátor, valamint merész, és akkor mindenben első lehetsz. Most az úttörő szellemiségedre van szükség. A boldogságod akkor lesz felhőtlen, ha azokban a dolgokban haladsz előre, amik a legfontosabbak neked. Vonzanak az újdonságok, de először azokban lépj szintet, amikbe már belekezdtél.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy néz ki egy kis magányra lenne szükséged, hogy átgondolhass néhány változást, amiket minél hamarabb el kellene végezned az életedben. Néhány makacs szokásod eléggé beleépült a hétköznapjaidba, amiket nem ártana elhagynod. Az életmódváltáson sem ártana elgondolkoznod, hogy közelebb kerüljenek hozzád az egészségesebb dolgok.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Általában a szabályok betartására törekszel, de most egyáltalán nem baj, ha megkerülöd őket a cél érdekében. Csak apró kitérőket tegyél, amikből egyáltalán nem lehet baj. Az energiád és a fantáziád is a toppon lehet, ha jól használod. Legyél mindenkivel őszinte, főleg a közeli környezeteddel, akik megértőek veled.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Végre kicsit előveheted a szemtelen és a kalandos oldaladat. Igyekezz úgy előrehaladni, ahogy csak tudsz. Nem azt mondják a bolygók, hogy legyél felelőtlen, de előveheted picit a lazább oldaladat. Nagyon jó ötleteid vannak, és a tempóváltásod is mindig igazodik az életedhez. Ha úgy érzed lassítanod kell, akkor inkább lassíts.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet most nem tudsz mindent úgy látni, mint a közeli környezeted, így ellentétek lehetnek közöttetek. Ettől még szükségetek van egymásra, szóval igyekezz mindenkivel megtalálni a hangot. Jelenleg kicsit több gond nyomhatja a válladat, de ezek szép lassan le fognak rólad gördülni. Ehhez a barátságos, de a határozott arcodat is elő kell venned.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy néz ki nem jönnek könnyű napok a számodra. Valahogy túl kell élned a nagy viharokat, amik hirtelen átroboghatnak az életeden. Mivel viharokról van szó, így nem tartanak túl sokáig, de meg kell találnod a fedezékedet. Fel kell ismerned a felhőket, és ügyesen előregondolkodni, hogy mit hogyan tegyél.

Bak (december 22. - január 20.)

Most te tudsz lenni a nagy társadalmi kerék középpontja, na meg mozgatója. Szinte minden emberrel meg tudod találni a közös hangot, így ösztönözni tudod őket, de közben magadat is. Az új ismerősökre is úgy tekinthetsz, akár egy régi barátra. Viszont vigyázz, hogy ne legyél túl közvetlen. Ne tárulkozz ki teljesen, csak amennyire feltétlenül muszáj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon úgy néz ki, hogy valaki ellened dolgozik, és megpróbál provokálni. Ahelyett, hogy felesleges harcba kezdenél, vegyél egy nagy lélegzetet, és próbáld meg ignorálni az illetőt. Hidd el, egyáltalán nem tud ártani neked, csak akkor, ha elkezded őt komolyan venni. Ha te nyugodt maradsz, akkor ő hamarabb fog hibázni.

Halak (február 20. - március 20.)

Picit össze vagy kavarodva néhány dologban, pedig közel vagy a célhoz. Mintha egy kirakós játék lenne előtted, de nem találod az utolsó darabot. Ez nagyon frusztráló érzés lehet számodra, de hamarosan a kirakósod egy apró, de nagyon meghatározó darabja a helyére kerülhet. Ne próbáld keresni, ne próbáld erőltetni, ez meg fog történni magától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás