promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hotel IKEA? Egy teljes éjszakára szálltak meg többen a svéd bútorüzletben
Borítókép:  Illusztráció / Pixabay
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hóvihar esetén az IKEA beágyaz éjszakára azoknak, akik nem tudnak hazajutni. A bemutatótermek egy hatalmas hálószobává alakultak, az ott alvók még tévézhettek is.

Az északi Dániában egy IKEA bútorüzletben pizsamapartit csaphattak többen egy hatalmas kialakult hóvihar miatt. Hat látogató és körülbelül két tucatnyi dolgozó bent ragadt az épületben. A teljes éjszakát ott töltötték, ezzel teljesen kiélvezve azt, amit mások csak a napközbeni vásárlás alatt tehetnek meg egy rövid időre. A közel harminc centiméteres magasságú hó bezárta őket a bútorüzletbe egy Aalborg nevezetű településen szerda estére, de nem igazán bánták a helyzetet.

 „A kiállított bútorokon aludtunk, az első emeleti bemutatóteremben, ahol az ágyakat, matracokat és kanapéágyakat tartjuk” 

- mesélte Peter Elmose üzletvezető.

 [[Cikk1]]

Teljesen új szintre emelték az IKEA-ban való szórakozást: az időt tévénézéssel, evéssel ütötték el, miközben kipróbálhatták a legkényelmesebb ágyakat. Mindenki jól érezte magát, még a szomszédban lévő játékboltban dolgozók is csatlakoztak hozzájuk. 

„Sokkal jobb volt, mint valakinek az autójában aludni. Kellemes volt a légkör és egyszerűen csak örültünk neki, hogy valaki beengedett minket” 

- tette hozzá Michelle Barrett, egyike a játéküzletben dolgozóknak.

Derűs hozzáállásuk miatt talán az sem meglepetés, hogy 2021-ben is Dánia a második legboldogabb ország csakúgy, mint az előző évben. Az eset után érkezik az IKEA legújabb marketing fogása?

Forrás: APNEWS

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás