promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hogyan utasítják vissza a nők a férfiakat a nehéz napjaikon? A felük sehogy!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A piros betűs napok alatti intim együttlétek még mindig tabunak számítanak.

Érdekes és mondhatni hiánypótló felmérés készült a közelmúltban a nők szexuális szokásairól. A kutatók ezúttal arra voltak kíváncsiak, mennyire próbálják kerülni a szexet a hölgyek a menstruációjuk ideje alatt.

Az eredmények meglepők, hiszen közel felük nem utasítja vissza párja közeledését. Ezt azzal indokolták, hogy azokon a napokon sokkal érzékenyebbek odalenn, így magasabb szinten élik meg a gyönyört. Arra viszont a legtöbben szégyellik megkérni partnerüket, hogy a piros betűs napokon is folytassanak lepedőcsatákat.

A 2000 nő megkérdezésével készített felmérésből az is kiderül, hogy sok hölgy még mindig igen szemérmesen viszonyul a menstruáció alatti szexhez. 22 százalékuk durvának talált egy ilyen felvetést, 18 százalékuk mocskosnak, míg 17 százalékuk egyenesen gusztustalannak.

Azok aránya csupán 7 százalék, akik kifejezetten keresik az intim együttlétek lehetőségét a nehéz napokon. A téma tehát a 21. században is tabu, amibe az is belejátszhat, hogy sok nő fájdalmas görcsökkel és más kellemetlen tünetekkel vészeli át a havi alkalmakat.

A falak ledöntéséhez próbál hozzájárulni a WUKA és a Zizi Factory közelmúltban született együttműködése. Az előbbi környezetbarát módon gyártott, újrahasznosítható, szivárgásmentes bugyikat dobott piacra, míg utóbbi a férfi és női nemi szervekre hasonlító finom édességeket.

„Az új kutatás eredményei részben kétségkívül sokkolók. Viszont pozitívum, hogy a nők egyre inkább felismerik a szex és a maszturbálás fájdalomcsillapító hatását a menstruációs időszak alatt”

– mutatott rá egy praktikus tényre Ruby Raut, a WUKA társalapítója. A hölgyek önértékelésének javításán mindezzel együtt van még mit dolgozni, hiszen a piros betűs napokon 54 százalékuk puffadtnak, 48 százalékuk ingerlékenynek, 43 százalékuk pedig visszataszítónak gondolja magát.

Fotó: Profimedia

A bátor lányok legjobb barátja a törülköző, 63 százalékuk ugyanis ezt használja a vér felfogására, ha szexre kerül sor. 31 százalék pedig meglepő megoldást talált a problémára: ők a zuhany alatt adják át magukat a párjuknak, így nem kell a takarítással vesződni.

És mi újság az urakkal? Nos, a férfiak 39 százaléka egyértelműen visszautasítja a menstruáció alatti szexet. Az viszont meghökkentő, hogy csupán kétharmaduk állítja azt, hogy olyankor tartózkodik a hölgy orális kielégítésétől – az egyharmaduk ezek szerint nem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás