promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: egy új kihívás kerülhet eléd – fel vagy készülve rá?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most új utak nyílhatnak meg előtted, de fel kell ismerned, hogy merre mész. Lássuk, hogy mit súg a csillagjegyednek a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha hirtelen sok lehetőség kerül eléd, akkor sem szabad elhamarkodottan döntened semmiben. Ez az időszak nem a változásé, hanem a higgadtságé kellene legyen. Nem lenne jó, ha súlyos problémákat csinálnál magad köré már a hét elején. Ez azt is jelenti, ha ezek előkerülnek, akkor bizony elhúzódhatnak sokáig.

Bika (április 21. - május 20.)

Szerencsés napjaid voltak, és remélhetőleg ki is tudtad őket okosan használni. Ha nem, akkor nagyon feltorlódhatnak a teendőid. Nem igazán tudod kiszámítani mi következik, pont ezért mindig csak az adott problémára, feladatodra koncentrálj. Ha nem szánsz elég időt a pihenésre esténként, akkor könnyen túlhajthatod magad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon kedvező energiákat tudsz felszabadítani. Új lendületet kaphatnak azok az ügyes, amiket picit elodáztál. Persze ha ismét nem foglalkozol velük, akkor megint lemaradsz. Ki kell használnod a pozitív energiákat, és felállítanod egy sorrendet. A hét közepéig minden kellemetlenebb problémának látni fogod a végét.

Rák (június 22. - július 22.)

A közeli környezetedben valaki nagyon megsérthet valamivel, ami eléggé fel fog zaklatni. Ezeket jobb már ott tisztázni. Legyél higgadt,és ne kapd fel a vizet, lehet tényleg csak rossz napja van az illetőnek. Amúgy is mély érzésű és tisztességes vagy, nem szereted, ha alaptalanul bántanak. Ezen a napon amúgy se hagyj semmit függőben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Távolabbról érkezhetnek örömteli hírek, de ezek lehet felboríthatják valamelyik tervedet. Olyan időszak is fog következni, ahol nem árt, ha előveszed a spontánabb éned. Minden szituációt jól tudsz lereagálni, így ne ess pánikba. A takarékosság elsődleges szempont legyen most, mert később nagyobb kiadásokra számíthatsz, amik derült égből villámcsapásként fognak érkezni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elég bosszantó napod lehet ma: elromolhat valami a környezetedben, nehezebben mehet a munka, vagy éppen a kollégáid fognak idegesíteni. Olykor vannak ilyen napok, de próbálj meg nem ráförmedni senkire. Inkább számolj el tízig, mielőtt bármilyen heves vitában megszólalnál. Este ütemezz be valami kényeztető programot.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha stresszesnek érzed magadat, akkor fordulj a képzeletedhez mentőövért. Csak csukd be a szemed, vegyél egy mély levegőt és tegyél úgy, mintha egy napsütéses napon egy lusta patak mentén sodródó levél lennél. A meditáció nagyon sokat segíthet abban, hogy visszatalálj a lelki békédhez. Bízz jobban a körülötted lévő emberekben.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Mindenki hibázik, és ezt te is nagyon jól tudod. Most készen állsz arra, hogy megbocsáss valakinek, aki tévedett. Ez a nagylelkű szakasz egy ideig folytatódik, lehetővé téve, hogy megteremtsd a nyugalmat magad körül. A bosszúságot engedd el, és igyekezz kellemes dolgokkal foglalkozni. Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig haragudj, hogy nem kapod meg azt, amit megérdemelsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha összeállítasz a fejedben egy listát, hogy kiknek szeretnél segíteni, arra írj fel pár önző cselekedetet is. Kényeztesd magadat a kedvenc ételeddel, vagy vegyél magadnak egy ruhát esetleg kütyüt, amire régen vágysz. Nem szabad befásulnod, mert csak akkor tudod boldoggá tenni a környezetedet, ha te is az vagy.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet, hogy az egódat az utóbbi időben kissé megtépázták, de össze fogod tudni kapni magadat. Az most elég nagy hiba, ha sok időt pazarolsz a sebeid nyalogatására. Sokat segíthetnek a barátaid, akik meg tudják neked adni a kezdő lökést. Távolodj el a saját gondolataidtól, és próbálj meg mások tanácsaira hallgatni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A magabiztosságod kezd visszazökkenni, de azért arra figyelj, hogy ne engedd túlságosan el magad. Ugyanúgy koncentrálj a problémákra mint eddig, különben megint semmi perc alatt felboríthatod a kártyaváradat, amit építettél. Meg kell találnod a tökéletes egyensúlyt az alázat és a magabiztosság között.

Halak (február 20. - március 20.)

Valaki, akit meglehetősen jól ismersz, lehet elkezd irántad többet érezni. Ezt észre fogod venni, mivel elég nyilvánvalóan ki fogja mutatni. Ha te is vonzódsz az illetőhöz, akkor ösztönözd, hogy előre haladjanak a dolgok. Viszont ha azt akarod, hogy ez az egész változatlan maradjon köztetek, akkor tompának és elutasítónak kell lenned.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás