promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a változás kulcsa a te kezedben van
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A pihenés mellett nem árt azt sem átgondolni, hogy mik a céljaid a következő hétre. Lássuk, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygók sokat segítenek neked, és jóval fegyelmezettebb vagy a szokásosnál. Kitartóan tudod végezni az otthoni rutinfeladatokat, és még a felmerülő akadályok se tudják elvenni a kedvedet. Néhány kihívás még növelheti is az elszántságodat, de azért maradjon időd a pihenésre is. Az érzelmeidet azonban nehezen éled meg, így számíthatsz vitákra.

Bika (április 21. - május 20.)

Túlságosan sokat töprengsz mostanában a múlton, amik fel is boríthatják az amúgy jó kedvedet. Inkább a jövővel kellene foglalkoznod, és előre tervezni. A bolygók állása szerint sok segítséget kaphatsz ehhez. Szerencsés időszakod azonban csak akkor lehet, ha nem kívülről várod, hogy megoldják a problémáidat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Úgy néz ki valaki bele akar szólni a magánéletedbe, akinek nem kellene. Ez nem csak rosszul eshet, de egyenesen fel is dühíthet. Nem szabad ezt hagynod, és a tudtára kell adnod, de vigyázz, nehogy túl erősen fogalmazz. Azonban a közeli barátaid jó tanácsokkal láthatnak el, szóval érdemes rájuk hallgatnod.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagy szükséged lehet a találékonyságodra. Olyan változások kerülhetnek eléd, amik felforgathatják a következő hét elejét. Néha ilyennel mindenkinek meg kell küzdenie, szóval ne érezd balszerencsésnek magad. Nem árt, ha inkább néhány dologgal kapcsolatban biztonsági játékot űzöl. Közben legyél őszinte mindenkivel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most a jövővel kapcsolatos terveidhez kaphatod meg a kellő lendületet. Ha ebben szeretnél előrelépni akkor nyugodtan ereszd el a fantáziádat, akár váltani, akár fejlődni szeretnél. Jelenleg az eddigieknél sokkal jobb eredményeket érhetsz el. Arra azért figyelj, hogy ezek miatt ne keveredj vitába senkivel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mostani bolygóállás felerősítheti nálad a munkabírásodat és a szorgalmadat, persze pont a hét utolsó napján. Most kellene pontot tenned néhány olyan dologra, amihez nem szokott kedved lenni. Ma jól tudod venni az akadályokat és a segítőkészséged is előjön. Ezzel sok jó pontot szerezhetsz a közeli környezetedben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Továbbra is figyelned kell az új információkra, mert nagy segítségedre lehetnek a közeljövőben. Érdemes újragondolnod a terveidet, esetleg a megoldandó problémákat, mert kiváló megoldásokat tudsz találni rájuk. Remek hangulatod van, így az este picit el is engedhetnéd magad. Nagy szükséged lesz egy kiadós alvásra is.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lesz rá lehetőséged, hogy feljebb emelkedj a ranglétrán. Ehhez nem feltétlenül kell megszakadnod, elég, ha a mostani teljesítményedet tartod a következő héten is. Ha viszont úgy érezd, nem ismerik el a tehetségedet, akkor lehet nem ártana elgondolkodnod a váltáson, esetleg a magad urává válnod. Ha hezitálsz, az csak rontja az esélyeidet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy néz ki valamelyik közeli ismerősöd eléggé az idegeidre mehet. Figyelj oda magadra, mert alaposan kitörhet belőled a düh emiatt. Ezzel olyan ellenszenvet válthatsz ki, ami erős éket ver kettőtök közé. Ez most igazán nem hiányzik az életedbe, szóval próbáld meg diplomatikusan megoldani a problémát.

Bak (december 22. - január 20.)

A bolygóállás miatt meg tudod találni magad. Gyorsabban vág az eszed, mint szokott, így úgy tudsz átvágni a problémákon, mint forró kés a vajon. Nem ártana kihasználnod ezt az időszakot arra, ha van valamilyen elhúzódó ügy. Ha erre koncentrálsz, akkor pontot tudsz tenni a végére. Ne félj kimutatni az érzelmeidet, mert viszonzásra találhatnak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem kellene mostanában belevágnod komolyabb költekezésbe. Kicsit rövidebbre kell húznod pénzügyekben a nadrágszíjat, de hamarosan rendbe fog jönni minden. Munkával kapcsolatban nem szabad, hogy túlvállald magad, mert elég komolyan visszaüthet. Az egészségedre is jobban kellene figyelned, végre aludd ki magad.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet, hogy nehezen megy, de félre kell tenned a sértődöttségedet. Hagyd hátra a korábban felhalmozódott haragodat, mert ez nem fog segíteni az előrejutásban. Ha ügyes vagy, akkor még békülések is kijöhetnek a helyzetből. Ha csak a rosszat veszed észre, akkor azzal a saját esélyeidet is gyengíted. Pozitívabban kell látnod a világot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás