promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: sok lépéssel vagy lemaradva? Ideje lesz összekapnod magadat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hétvége előtt sok minden szakadhat a nyakadba, de muszáj lesz rendszert csinálnod a fejedben. Lássuk, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek! Sokaknál előtérbe kerülhet a romantika is.

Kos (március 21. - április 20.)

Nem igazán szeretnéd, de a párkapcsolati problémák ismét utolérhetnek. Ha van kapcsolatod, akkor felesleges vitába bonyolódhattok bele. Megint olyan lesz a szituáció, hogy neked kellene engedned. Ha viszont szingli vagy, akkor olyan felé sodorhat a szél, akivel nem tudnál jól kijönni. Ne hagyd, hogy elkapjon a rózsaszín köd.

Bika (április 21. - május 20.)

Új kaland van a láthatáron, mivel a másik nem képviselőjétől csábító ajánlatot kaphatsz. Gondold végig, hogy érdemes-e belemenni. A bolygók jelzése szerint akkor sem lenne szabad elengedned magad, ha szingli vagy. Mindenbe megfontoltan kellene belevágnod. Az önuralmad sincsen a helyén mostanában.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lassan teljesen helyre fog billenni a magabiztosságod, amire már elég régóta vártál. Ha benned van egy kis életszeretet, akkor remek napod lehet. Ne hagyd, hogy bármi kizökkentsen, és pörögj úgy, ahogy te szeretnél. Kalandozz picit, csinálj valami szokatlant, most ez tud feldobni igazán. Olyan emberekkel találkozz, akik csak a pozitívat tudják kihozni belőled.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy véletlen folytán kapcsolatba kerülhetsz egy személlyel, aki egyre fontosabb szerepet fog betölteni az életedben. Barátság, szerelem, bármi lehet belőle. A legfontosabb, hogy ne engedd el, mert változásokat tud hozni az életedbe. Nincs könnyű időszakod, de a találékonyságoddal meg tudsz oldani mindent, szóval használd ezt ki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Úgy érezheted, hogy folyton félreértik a szavaidat. A kommunikáció a mai napon tényleg nem az erősséged, legalábbis szavak szintjén nem megy. Ha lehet, megfontoltan inkább pötyögéssel beszéld meg a dolgokat. Ott ha valami rosszat írsz le, legalább törölheted. Nem árt, ha picivel körültekintőbb vagy ma mindenben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Megtörténhet, hogy rossz tanácsra támaszkodva olyat teszel, amivel csak még nehezebb helyzetbe hozod magadat. Hallgatnod kellene az ösztöneidre, ha nem akarsz még nagyobb bajt. Ez nem azt jelenti, hogy minden tanács rossz, amit kapsz, de szelektálnod kellene közöttük. Később régóta húzódó érzelmi kérdésekben is magadra találhatsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy néz ki végre egyensúlyba tudod hozni a munkádat és a magánéletedet. Lehet vannak emberek, akik kevesebb figyelmet kapnak tőled, de ha okosan kezeled a helyzetet, akkor meg fogják érteni. Próbáld meg okosan beosztani az energiáidat, mert hamarosan nagy kihívások várhatnak rád, de az is lehet, hogy egy váratlan csapás teszi majd próbára a csillagjegyedet.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

Néhány ügy miatt zűrzavart érezhetsz a fejedben, de hamarosan ki fog tisztulni minden. Mi kell ehhez? Leginkább az, hogy legyél magabiztosabb és bízz magadban. Az jó dolog, ha hallgatsz a barátaidra, de mindenben ők sem ismerhetnek igazán. Ha most tanácsokat kérsz, lehet csak még nagyobb lesz a zűrzavar a sok választási lehetőség miatt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jól vigyázz, mert valami, vagy valaki fenyegetheti a boldogságodat. Próbáld meg magad mellett tartani jelenleg azokat az emberekhez, akiket nagyon közel érzel magadhoz, mert ők elűzhetik a veszélyt. Ők néha jobban ismerik mitől félsz, mint te magad. Bízz bennük, és akkor nem lehet semmi baj.

Bak (december 22. - január 20.)

Felbukkanhat egy új szerelem, még akkor is, ha nem keresed. Furán fogsz nézni, de ez az új szerelem nem biztos, hogy személyhez köthető. Lehet egy új hobbi, vagy bármi más, ami beférkőzhet a tudatodba. Ezért kellene mindenben nyitottnak lenned, és keresni a lehetőségeket. A kreatív energiáid nagyon ki fognak bontakozni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Több figyelemre vágyna a környezeted, de ezt mostanság nem igazán tudod megadni nekik, főleg akkor, ha nagyobb terheket cipelsz a kelleténél. Tudasd velük, hogy jelenleg nehezebben megy az egyensúly megtalálása a munkád és a magánéleted között. Legyél őszinte, és hidd el meg fogják érteni.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy néz ki mostanában meg kell küzdened a személyes szabadságodért, főleg akkor, ha párkapcsolatban élsz. Ha ebből problémák vannak, akkor jelezned kell, hogy vágysz egy kis függetlenségre, nem szabad ezt titkolnod, mert csak konfliktusokat szülne. A munkahelyeden se hagyd, hogy kihasználjanak, csak annyit vállalj, ami a te feladatod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás