promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: most bizony nem szabad, hogy túlbonyolítsd a dolgokat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyakadon van a hétvége, de nem szabad, hogy elbízd magad. Az apró problémákat nem kell túlbonyolítani. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Ne hagyd, hogy alábbhagyjon a teherbírásod és a jókedved. Az a legfontosabb, hogy továbbra is el tudd engedni magad olykor, és akkor nem fogsz tudni szürkén látni dolgokat. A szerelemben is szerencsés lehetsz. Remek időt tölthetsz együtt a pároddal, de szingliként is remek a kisugárzásod. Használd ki, viszont ne kritizálj senkit.

Bika (április 21. - május 20.)

Hajlamos lehetsz kissé ridegen bánni a szeretteiddel. A haragodat nem szabad hirtelen kiadnod, de magadban sem tartani a legjobb. Nyugodtan próbáld meg tisztázni a másik féllel a konfliktusokat, és megbékélni. A mai napon tartózkodnod kell a vitáktól, gyakorlatilag mindenkivel. A bolygók úgy állnak, hogy mindenből perpatvar robbanhat ki.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha tartod magadat ahhoz, hogy nehogy összeszólalkozz valakivel, akkor ma egy remek nap várhat rád. Fontos, hogy pontos legyél, mert minden apró részlet számíthat. Ne akard, hogy egy nagyobb hibát a munkahelyeden, vagy otthon a nyakadba varrjanak. A lehengerlő modoroddal most nem mész semmire. Legyél ésszerű, valamint szakszerű, így lehet sikered.

Rák (június 22. - július 22.)

Jól vigyázz, mert elég hiszékeny vagy mostanában. A szíved a helyén van, de pont ezért tud kihasználni, vagy becsapni valaki. Jobban jársz, ha megpróbálsz a szándékok mögé látni, még akkor is, ha egy régi barátról van szó. Résen kell lenned, különben valamilyen esemény nagy törést okozhat neked.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem ártana egy kis önvizsgálatot tartanod. Ettől nem szabad félned, még akkor sem, ha rossz emlékeket idézel fel vele. Eljön lassan a pillanat, amikor szintet kell lépned, és erőssebbé kell válnod. A bolygók megfelelően fognak állni, hogy ebbe belevágj. Fontos felismeréseid lehetnek, amik később előre fognak vinni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ismét mindenben hasznossá akarod tenni magad. Ha úgy érezd a pörgés tud kikapcsolni, hát akkor ennek engedj. Az lenne a legjobb, ha valamelyik kiemelt hobbiddal tudnál foglalkozni a munkád mellett. Azért próbálj olyat találni, amiben a társad, barátaid, vagy a családod is örömüket lelhetik. A cél a jól eltöltött idő legyen, semmi más!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bolygók úgy állnak, hogy valósággal brillírozni tudsz a munkahelyeden, és akár a magánéletedben is. A gyors észjárásoddal le tudsz nyűgözni mindenkit, és a bonyolultabb feladatokon is úgy tudod átvergődni magadat, mint a forró kés a vajon. Mindenhol vesd be nyugodtan a képességeidet, és a szerencse és melléd fog pártolni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Most felbukkanhat valaki az életedben, aki egyenesen meg tud babonázni. Lehet azt érzed majd magadban, hogy bármit megadnál, hogy jobban megismerhesd. Ne fogd vissza magadat, és nyiss nyugodtan, főleg ha úgy érzed nincsen veszítenivalód. A határozott énedet pártold, és ne engedj el egyetlen lehetőséget sem.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy szokatlan ötlet mocorog a fejedben? Lehet ez lesz pont az, ami előre visz majd. Mindenképpen próbáld megvalósítani, bármennyire örültnek tűnik. Legyél körültekintő, mert váratlan történések lehetnek körülötted. A humorod a toppon van, amik még a nehéz és kínos helyzetekből is ki tudnak húzni.

Bak (december 22. - január 20.)

Összefújhat a szél egy régi kedves ismerősöddel. Mindenképpen beszélgessetek, mert olyan információ lehetnek, ami megváltoztathat valamit az életedben később. Fel vagy villanyozva, és jól érzed magad a bőrödben. Ne hagyd, hogy bárki elvegye a kedvedet. Az önbizalmad erős, és zárd ki azokat az embereket az életedből, akikkel csak a baj van.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A szerencse a te oldaladon áll ma, így olyan problémákból is kikeveredhetsz, amik alapból nagyon sok időt vennének el tőled. Jobban alakulhat minden, mint ahogy eltervezted. Ha marad időd, akkor viszont gondolkozz el azon, hogy mik azok a dolgok, amiket régóta halogatsz. Ha problémáitok vannak a pároddal, akkor azoknak is pontot tudsz tenni a végére.

Halak (február 20. - március 20.)

Most jól mennek a dolgok körülötted, és ha odafigyeltél mindenre, szélsebesen haladhatsz előre. Talán el is engedheted magad, és van időd a szórakozásra. A társaság középpontjába kerülhetsz, ha szervezel valamilyen jó kis esti programot mára. A ragyogó kedveddel mindenkit le tudsz venni a lábáról, szóval élvezd ki a pozitív éned.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás