promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jó vásárnak ígérkezik az olcsó ház – és egy hét alatt a szemét is kihordható belőle
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Árverésre kerül Nagy-Britannia legmocskosabb ingatlanja, majdnem fél áron megvehető.

Árverésre bocsátanak hamarosan egy házat a délnyugat-angliai kikötővárosban, Plymouthban. A háromszobás ingatlan kikiáltási ára 110 ezer font, ami 70 ezerrel kevesebb a környékbeli házakénál. Nem véletlenül, hiszen van neki egy apró szépséghibája.

A házban annyi szemét gyűlt össze, hogy az egy kisebb hulladéklerakónak is becsületére válhatna. A bent uralkodó szagokról inkább jobb nem beszélni, de az ingatlan alkalmi vételnek számít, így leendő vásárlójának egyetlen panaszos szava sem lehet.

A híradások nem szólnak arról, hogy az előző tulajdonos miért hanyagolta el ennyire az épületet, a körülményeket viszont jól megvilágítja, hogy hat elszánt embernek nagyjából egy heti munkájába fog kerülni, mire mindent kipucol a belső térből.

A kívülről takarosnak mutatkozó, borostyánnal benőtt épület lakóhelyiségeiben egy teljesen új világ tárul a látogatók szeme elé. Az előtérben elsősorban nejlonzacskók és műanyag palackok halmozódnak, amelyek egy része felkúszik a szőnyeggel borított lépcsőre is.

A konyha egy diszkrét zsinórfüggönnyel van leválasztva, de ez senkit se tévesszen meg, hiszen odabent is térdig érő szemétben gázolhatunk. A sárga falakon szürke pókhálók lengedeznek, az ingatlanosok tehát nem véletlenül kérnek meg minden érdeklődőt, hogy olyan öltözékben érkezzenek, ami bekoszolódhat.

A fürdőszoba szintén néhány műanyagkupacon keresztül közelíthető meg. Persze, abban sincs köszönet, a vécékagyló például annyira koszos és lestrapált, hogy ránézni is nehéz, nemhogy használatba venni.

Fotók: Profimedia

Bár a ház történetéről nem sokat tudni, úgy tűnik, hogy az idős szülők elhunyta után az egyetlen fiuk nem igazán viselte gondját az ingatlannak. Még gyenge kísérletet sem tett a rendben tartására, ezért a helyiségek úgy néznek ki, mintha egy katasztrófa elől menekültek volna el a lakói, mindent hátrahagyva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás