promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a mai nap pontot tehetsz egy bonyolult ügyre
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igyekezz elővenni a problémamegoldó képességedet, és haladj határozottan. Nézzük, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Komoly lehetőséget adnak a csillagok arra, hogy megismerkedj valakivel. Ha már van párod, akkor sokkal jobban elmélyülhet a kapcsolatotok a következő időben. A bolygók azt súgják, hogy egy kicsit korlátozva érezheted magadat. Próbáld meg kitakarítani a fejedből a felesleges dolgokat. A kevesebb gond jóval türelmesebbé is fog tenni.

Bika (április 21. - május 20.)

Oda kell figyelned, mert néhány óvatlan kijelentésedet felhasználhatják ellened. Ha kedvezőtlen megvilágításban tűnsz fel, az most nagyon nem tenne jót az önbizalmadnak. Lassan az anyagi gondjaid is helyre rázódhatnak. Lehet nem ártana kicsit spórolnod, de később erre már nem lesz szükséged.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagy lelkesedéssel vághatsz bele mindenbe, ha nem engeded meg magadnak, hogy apróságokon fennakadj. Jó ötleteid, és megoldásaid lehetnek, így muszáj kihasználnod őket. Ha van kapcsolatod, akkor végre rájöhetsz, hogy nem szabad mindent szóvá tenned. Neked is van sok hibád, és ezekből párat vissza is kell szorítanod.

Rák (június 22. - július 22.)

Nincsen semmi baj azzal, ha jelenleg a családodra, vagy a barátaidra támaszkodsz kicsit. Inkább az ő segítségüket vedd elő, mint teljesen széthullj ezen a héten. Nagyon megviselhet néhány probléma, de hamarosan fellélegezhetsz. Használd a kreativitásodat, és a kiskapukat, hogy haladni tudj. Hamarosan minden jobb lesz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Legyél kész kompromisszumot kötni, mert csak így tudsz közelebb kerülni a céljaidhoz. Ne keltsd feleslegesen a feszültséget a környezetedben. A leghaszontalanabb jelenleg, ha apró problémákon kezdtek el vitázni. Neked jelenleg nem nehéz mások szemével látni a dolgokat, így jobban kell alkalmazkodnod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy néz ki jó napod lehet, mert csak a saját szabályaidnak kell engedelmeskedned, és a munkádat és a dolgaidat is a saját tempódban tudod elvégezni. Ne engedd, hogy bárki korlátozzon, mert a lassulás egyáltalán nem lesz ínyedre való. Te irányítod az életed, és épp itt az ideje megmutatnod a környezetednek, hogy ebből nem engedsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég sok mindent túl tudsz bonyolítani mostanában. Próbáld meg leegyszerűsíteni a dolgokat, különben semmivel se fogsz rendesen haladni. Nem kell mindennek száz százalékosan tökéletesnek lennie, ha nem muszáj. A jövőben meg kell adnod magadnak a szükséges teret a változásokhoz, de ennek még nincs itt az ideje.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég jól haladsz mindennel, szóval nem most kellene elkezdened óvatoskodni. Jók a meglátásaid, szóval még akkor is ragaszkodj az újító ötleteidhez, ha mások nagyon húzzák rá a szájukat. Ha visszaszorul a lelkesedésed, akkor az végzetes lehet, és rengeteg előrelépési lehetőség fog elszaladni melletted. Most csak a saját céljaidat tartsd szem előtt.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy lépéssel közelebb vagy ahhoz a célhoz, amiért nagyon sokat dolgoztál. Ha ez meglesz, akkor tényleg megajándékozhatod magadat egy hátbaveregetéssel, és kiengedhetsz. Néha eszedbe juthat, hogy rossz irányba mész, de ha jelenleg boldog vagy, akkor nincsen miről beszélni. Ne engedd, hogy mások elrontsák a kedvedet.

Bak (december 22. - január 20.)

El kell kerülnöd azokat az embereket, akik rossz gondolatokat ébreszthetnek benned. A közeli környezetedben valaki régi sérelmeket hozhat fel, de mindenképpen meg kell úsznod valahogy ezt a vitát. A jelenlegi bolygóállás lecsökkenti az energiáidat. Engedd maguktól megtörténni a dolgokat, és ne gondolj túl semmit.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A kommunikáció nagyon sokat segíthet abban, hogy haladni tudj a dolgaiddal. Minden információt igyekezz megőrizni, mert később a hasznodra válhat. Jelenleg bárkit hajlandó vagy meghallgatni és jótanácsokkal ellátni. Ezeket később kamatostul vissza is kaphatod, így a nagylelkűséged meg fog térülni. Ne akard megkerülni a problémákat, nézz szembe velük.

Halak (február 20. - március 20.)

A mostani bolygóállás hála égnek téged igazán pörgőssé tehet. Imádod ha zajlik, pezseg körülötted az élet. Az önbizalmad a duplájára tud nőni, és te tudsz lenni a társaság közepe. Mindenképpen találkozz a barátaiddal, és vessétek bele magatokat valami olyan programba, ami nem hétköznapi. Az alkohollal azért vigyázz, ráérsz majd ebben a hétvégén kiengedni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás