promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kellemes, vagy éppen nyakatekert hétzárás vár rád?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Próbáld meg hasznosan eltölteni az időt, de sok csillagjegynek nem árt készülni a következő hétre. Lássuk, hogy mit jósol a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Nincs tavasz, de mégis szerelem lehet a levegőben. Felkeltheted egy barátod érdeklődését, aki kicsivel többet fog irántad érezni a kelleténél. Ha érzed a tüzet, és te is szeretnéd, akkor továbbléphettek. Azt a bolygók se tudják megjósolni, hogy mi sülhet ki a dologból, de a mostani állás szerint nagyon erős a kisugárzásod.

Bika (április 21. - május 20.)

Az energiáid, amiket sikerült felhalmoznod kezdenek eltűnni. Néhány folyamatot elég lassúnak érezhetsz, és úgy gondolod nem haladsz úgy, ahogy kellene. A hét utolsó napját nem ártana egy kis pihenéssel töltened. Lehet sok feladat vár rád a következő hét elején, de ha teljesen lemeríted magad, akkor semmit se fogsz tudni élvezni abból, amit elértél.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok jó és rossz tapasztalat ér mostanában. Nem ártana észrevenned, hogy akármennyire változol, nyugodtan meríthetnél a régi énedből is. Lehet vannak olyan dolgok, amiket anno jobban kézben tudtál tartani. Nem kellene feszültnek lenned semmi miatt, mert alapból nyugodt energiák vesznek körül.

Rák (június 22. - július 22.)

Igyekezz kerülni a drámázást, és jól kijönni az emberekkel még akkor is, ha nem vagytok egy hullámhosszon. Ezen a napon igyekezz kizárni a külvilágot, még akkor is, ha vannak teendőid. Mindenben lehet valami pozitívumot találni. Ha kimozdulsz a négy fal közül, akkor lepd meg magadat valamivel, amire már régóta vágysz. Csempész jókedvet mindenbe.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Elég jól mennek a dolgaid, szóval lassan befejezhetnéd az aggódást. Kezd el élvezni azt, amit eddig felépítettél, mert különben nem sok értelme van. Jól át tudod látni a helyzeteket, szóval nem csak a saját, de mások problémáit is gyorsan meg tudod oldani. Ha van rá energiáid, akkor segíts, mert kamatostul vissza fogod még kapni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Végre kibékülhetsz valakivel, akivel már régóta tart egy konfliktusotok. Ha megteszed az első lépést, akkor nem csalódhatsz. Közben ez a nap kiváló alkalom lesz arra, hogy felfedezz néhány számodra ismeretlen terültet az életben. Legyél nyitott, mert így tudsz igazán fejlődni. Nyitva kell tartanod az elmédet és teret adni a kíváncsiságodnak mindenben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma tökéletes hallgatóság lehetsz egy mély beszélgetésben, és te is igazán meg tudsz nyílni valakinek. A kíváncsi természeted elkezd felülkerekedni mindenen. Tökéletes idő ez arra, hogy új ismereteket szerezz, vagy közelebb kerülj valakihez. Persze figyelned is kell, mert a bolygók az egódat is erősítik – ne legyél túl nagyképű.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Talán irritálhat ma mások viselkedése, de ez ne akadályozzon meg abban, hogy a saját utadat járd. Ha nem kötsz bele senkibe, akkor beléd se fognak. Most pozitívan gondolkodsz, és nemsokára új kapukat is fogsz tudni kinyitni ezzel. Sok mindenből tudsz inspirálódni, ezért is lenne kiváló elfoglaltság, ha elővennéd a rég elfeledett hobbijaidat ezen a napon.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nehezen tudsz megvilágosodni néhány kérdésben, és azt se igazán hagyod, hogy mások segítsenek neked. Pedig jobb lenne, ha néha meghallgatnád mások véleményét. Nem lehetsz Te mindenben a legjobb. Ebben az időszakban igazi szövetségeseket tudnál szerezni azzal, ha több lenne benned a kompromisszumkészség.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabad minden energiádat arra áldoznod, hogy másokat boldoggá tegyél. Ma változtatnod kell, pont azért, hogy boldoggá tudd tenni magadat. Kezd el azzal, hogy megleped magadat valamivel, amire már régóta vágytál, de az is jó, ha elvonulsz egy kicsit mások elől. Igyekezz feltöltődni, különben nagyon le fogsz merülni testileg és lelkileg is.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A jövő előtted áll, szóval sok múltbéli dolgot ki kellene törölnöd az agyadból. Néhány rossz emlék csak hátráltat, és a magabiztosságodnak sem tesz túl jót. Nem változtathatsz azon, ami már megtörtént, bármennyire is szeretnéd. A tiszta laphoz az is kell, hogy megtudj békélni saját magaddal. Sokkal jobban feltölt majd, ha a jövőre koncentrálsz.

Halak (február 20. - március 20.)

Jelenleg az a legjobb amit tehetsz, ha hanyagolod a feladatokat. Ha a hét utolsó napján mégis dolgoznod kell, akkor igyekezz összekötni valahogy a kellemeset a hasznossal. Talán még az se baj, ha most csak félgőzzel menetelsz előre. Sokkal jobban kellene koncentrálnod az egészségedre, és picivel többet aludnod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás