promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: váratlan fordulat borít fel mindent a hosszú hétvége előtt?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem árt kicsit megnyomni ezt a napot, ha azt akarod, hogy semmilyen teher ne nyomja a válladat. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon erős az önérzeted, és emiatt inkább átveszed a helyzetek irányítását, ha úgy látod, hogy rosszul mennek a dolgok. Ez a legjobb hozzáállás, szóval tartsd is meg. Ez a függetlenség és önbizalom remélhetőleg meg fog maradni benned a hétvégén is. Ha így lesz, akkor semmiképpen sem fogsz falakba ütközni. Itt az ideje, hogy szárnyalj!

Bika (április 21. - május 20.)

Előfordulhat, hogy ma tisztábban tudod átlátni a dolgokat, mint a környezeted. Pont ezért tudod remekül kibékíteni azokat a feleket, akik azzal vannak elfoglalva, hogy megtorpedózzák a másik elképzeléseit, mert azt hiszik mindenben nekik van igazuk. Őrizd meg a békét, mert az fontos, hogy kiegyensúlyozottan tudj haladni a céljaid felé.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Mások meggondolatlan cselekedetei érzelmileg ki tudnak borítani, de ki kell tudnod zárni őket. Ha mindent személyes sértésnek veszel, akkor tényleg elúszhat ez a nap. Vissza kell szerezned az erős énedet, aki az asztalra csap, ha úgy van. Az emberek néha azért viselkednek furán, mert teljesen bizonytalanok – neked pont ezt kellene elkerülnöd.

Rák (június 22. - július 22.)

Most kicsit nehezebben tudod kezelni a feszültséget, ami nagyon frusztráló lehet. Próbálj meg jobban kijönni a környezeteddel, és ne keresd mindenkiben a hibát. Néhány dologban muszáj leszel kompromisszumot kötni, mert csak így zárhatod nyugodtan a napot. Néhány embert úgyis megfojtja majd a saját egója, és neked nem az a dolgod, hogy megmentsd őket. Saját magaddal törődj!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Figyelj oda, hogyan tudod egyben tartani a barátaidat. Ha elhanyagolod őket, akkor értékes emberek tűnhetnek el az életedből, na meg egy értékes csapat hullhat szét. Pont olyan időszakot jeleznek a bolygók, amikor fokozottan szükséged lesz rájuk. Az idő múlásával egyre inkább kinyílik a tudatod. Tölts olyan dolgokkal is időt majd, amiket elhanyagoltál, de tudod, hogy jó hatással vannak rád.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Amikor lelassítasz, egyszerűsítesz és tervezel, a dolgok újra felgyorsulnak. Sajnos útközben kell rájönnöd, hogy mi a helyes taktika. Most jóval gyorsabban kell alkalmazkodnod, mint szoktál, szóval erre mindenképpen készülj fel. Olykor nem csak másokkal, hanem a belső vívódásaiddal is meg kell küzdened. Jobban jársz, ha most nem gondolod túl a dolgokat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne készülj még annyira a hosszú hétvégére, mert nagy erőfeszítéseket kell tenned, hogy minden rendben működjön körülötted. Ne zárkózz el senkitől, mert a környezeted nagyon is a segítségedre lehet mindenben. A kényes helyzeteket igyekezz a legegyszerűbben megoldani, hogy időt tudj spórolni magadnak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma mindenképpen a munkád legyen az első, de utána igyekezz időt tölteni valahol, ahol ki tudod kapcsolni az agyadat. Egy nagy séta a parkban segíthet tisztábban látni. Rendszerezz mindent a fejedben a hétvége kezdetéig, és akkor nem marad minden az utolsó pillanatra. A kreativitásod beindulhat, ha ihletet tudsz szerezni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Néhány rögeszméd inkább stresszt okozhat benned, mint segíthet előrehaladni. Jobb lenne, ha kicsit lazábban állnál hozzá mindenhez. Ha precízen ragaszkodsz ahhoz, hogy minden halálosan pontos legyen, azzal rengeteg időd fog elmenni. Igyekezz a pozitív dolgokra koncentrálni magad körül, a többit pedig zárd ki.

Bak (december 22. - január 20.)

Óriási haladást érhetsz el, ha jó irányba tudod terelni az energiáidat. Céltudatosnak kell lenned, és kihozni mindenből a legtöbbet. Legyél rugalmas, mert az is sokat segíthet. Igen, nehéz irányt váltani, ha már elindultál egy ösvényen, de olykor muszáj meghozni egy ilyen áldozatot az eredményesség érdekében.  

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sikerek és kudarcok váltakozhatnak, de az utóbbiak nem fognak tudni kifogni rajtad. Annyira céltudatos vagy, hogy semmi és senki sem fog tudni megállítani, hogy elérd a kitűzött céljaidat. Okosan csinálod, ha figyelsz a részletekre, mert ezzel előnyt tudsz magadnak szerezni. Minden problémára könnyen megoldást tudsz találni a hosszú hétvége előtt.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagyon előtör belőled a pozitív gondolkodás, és szívesen segítenél másokon, de előbb magad körül kellene rendbe tenned mindent. Gondold át, hogy mik azok a problémák, amiket elhanyagoltál, mert később erősen vissza fognak ütni. Ettől függetlenül mindenkivel megoszthatod a szeretetedet a hosszú hétvégén, csak ne legyél te az utolsó mindenben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás