promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Okosan ment férjhez, és még okosabban vált el a szépségkirálynő
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A most megszerzett vagyonnal lényegében olyan gazdag lett, mint a brit uralkodónő.

Kirsty Bertarelli idén nyáron lett 50 éves. A kerek évforduló egyrészt a szomorú válásáról marad emlékezetes számára, másrészt pedig arról a vidám tényről, hogy mostantól 350 millió fontnyi magánvagyonnal rendelkezik.

Az 1988-ban az Egyesült Királyság szépévé (és a Miss World verseny udvarhölgyévé) választott nő az ország talán leggazdagabb elvált személyévé vált. 21 évet töltött el Ernesto Bertarelli svájci üzletember feleségeként, és most kényszerűen a saját lábára kell állnia.

A párnak három gyermeke született, ám egy ideje már külön éltek, nyáron pedig a válásról is döntöttek. A procedúra nem tartott sokáig, és a férj igazán busás vagyontól volt kénytelen megválni. Mivel azonban együttesen 9,2 milliárd fonttal rendelkeztek, így az asszonynak juttatott 350 millió szinte aprópénznek nevezhető.

Az összeg nagyságára jellemző, hogy ebből Kirsty simán megvehette volna a Newcastle United focicsapatot, illetve alig marad el vele a 365 milliós vagyonnal rendelkező királynőtől. Naná, hogy békésen vált el a férjétől!

Ráadásként a hölgy megkapja az idén 52 millió fontért vásárolt házukat a Genfi-tónál, de egy 8 millió font értékű kulipintyót is birtokolhat a svájci síparadicsom Gstaadban. Kirsty ezzel már gazdagabb a britek között Mick Jaggernél, Ed Sheerannél és Adelénél is.

Az énekes sztárokkal való összehasonlítás nem véletlen, Kirsty ugyanis 2000-ben maga is zenei karrierbe kezdett. Nem is amatőr módon, hiszen az All Saints számára írt Black Coffee című száma például egyértelmű világsiker lett, de dolgozott együtt Armin van Buurennel is.

A válás során az a Fiona Shackleton képviselte az érdekeit, aki ügyvédként Károly herceg és Paul McCartney válását is segítette. Kirsty 2000-ben állítólag házassági szerződést írt alá Bertarellivel, és ez is megkönnyítette a mostani békés szakítást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás