promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marilyn Monroe úgy pisilt, mint a lovak?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő egy bulvárújságírónak mesélte el élete talán legkínosabb történetét.

102 éves korában elhunyt Donald Zec, aki a brit Daily Mirror újság celebekkel foglalkozó rovatánál húzott le 40 évet. Közeli barátja volt minden akkori nagy sztár Humphrey Bogarttól a Beatlesig, és a velük kapcsolatos történeteket sohasem hallgatta el.

Marilyn Monroe-ról például kínos sztorijai is voltak, ami nem csoda, hiszen az elbűvölő színész, énekesnő és modell folyton rázós kalandokba keveredett a férfiakkal. Amikor azonban 1956-ban feleségül ment a drámaíró Arthur Millerhez, úgy tűnt, hogy megszelídült.

Monroe nem nagyon törődött a London és kaliforniai otthona közötti időeltolódással, hanem szívfájdalom nélkül felcsörgette a brit újságírót, ha sürgős mondanivalója akadt. Egyszer közösen repültek Los Angelesből Phoenixbe, ahol a színésznő éppen forgatott.

A szőke szépség kapásból el is utasította a gépen felkínált ételt, arra hivatkozva, hogy figyelnie kell az alakjára.

„Te csak egyél, Marilyn, majd én figyelek az alakodra”

– mondta neki pajzánkodva Donald Zec, amiért egy barátságos karütögetés lett a jutalma. Monroe olyan bizalmas viszonyba került vele, hogy egy ennél kínosabb esetet sem restellt elmesélni neki.

Fotó: Profimedia

Amikor a nála 11 évvel idősebb Arthur Millerrel randizott, meghívást kaptak a férfi szüleihez. Azok persze rendkívül zavarban voltak, hogy egy ilyen óriási sztár érkezett az otthonukba. Pláne akkor, amikor Monroe a vécéjüket is használta.

A nő nem akarta, hogy a csorgatása kihallatsszon az ebédlőbe, ezért megnyitotta az összes csapot a fürdőszobában, azokból pedig zubogva ömlött a víz. Arthur Miller apja nem is hagyta szó nélkül a dolgot:

„A te barátaid úgy pisilnek, mint a lovak?”

Donald Zec szinte mindenhová bejáratos volt, így a hollywoodi sztárok egyetlen titka sem maradhatott rejtve előle. Egy alkalommal például a szívtipró Cary Grant londoni hotelszobájába toppant be váratlanul, ahol a férfi éppen női bugyikat mosott.

„Sokkal kényelmesebbek és gazdaságosabbak, azért hordom őket. Ráadásul percek alatt megszáradnak”

– mondta a színész, akit folyamatosan homoszexualitással gyanúsítottak meg, ám ezt soha nem volt hajlandó beismerni. Az újságíró egyébként hasonló helyzetben találta Liz Taylort is, aki nem bugyikat mosott, viszont elaludt, ezért hálóköntösben várta őt az interjúra.

„Ez volt a leggyönyörűbb dolog, amit életemben láttam”

– dicsérte meg Donald Zec a színésznőt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás