promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Micsoda love story! Egy reklámtáblán találta meg álmai nőjét
Borítókép:  facebook.com/awlymn
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szerelembe esett férfi nem volt rest felkutatni a hölgyet, akivel hamarosan összeházasodik.

A temetkezési vállalkozóként dolgozó Louise Cook úgy gondolta, jó ötlet, ha a szolgáltatását reklámozó táblára a saját arcképét is felteszi. A közép-angliai Long Eaton-ben tevékenykedő hölgy aligha hitte volna, hogy ezzel fog férjet találni magának.

Az 56 éves Mick Bramman gyakran megnézte a hirdetést, és ismeretlenül is komoly szimpátia alakult ki benne a hölgy iránt. Nem sajnálta tehát az időt arra, hogy online Louise nyomára akadjon. Jól tette, hiszen hamarosan házasok lesznek.

Fotó: facebook.com/awlymn

A férfi első lépésként üzenetet küldött, amelyben rögtön randira hívta a nála 5 évvel fiatalabb nőt. Aztán a biztonság kedvéért mellékelt magáról egy olyan fotót is, amelyen az ominózus hirdetőtábla alatt áll, és álmai hölgyének arcképére mutat.

Ez a nyomulás sokaknak talán elvette volna a bátorságát, de Louise-t nem olyan fából faragták. Teljesen lenyűgözte a férfi hódolata, és belement abba, hogy találkozzanak. Azóta két év telt el, és nemsokára hivatalosan is összekötik az életüket.

„Mick a Facebookon keresztül ért el, miután voltak közös ismerőseink. Megkérdezte, hogy volna-e kedvem valamikor találkozni vele. Ne tudtam mire vélni a dolgot, de a következő napon megkaptam tőle a fényképet. Nagyon viccesnek találtam”

– árulta el a nő, akit éppen a kép győzött meg arról, hogy adnia kell egy esélyt a férfinak. Úgy gondolta, hogy hasonló a humorérzékük, ezért talán más tulajdonságokban is összeillenek. A Louise munkahelyén lévő kápolnában fognak esküdni, ezt korábban egyetlen más párnak sem engedték meg.

A nagy eseményt karácsonyra tervezik. A hölgy elmondása szerint rögtön az indulásnál egy hullámhosszon voltak, most pedig az esküvővel felkerül a korona erre a hihetetlen történetre. A hirdetőtábla készítője is megismerte a részleteket, és alig hitte el, hogy egy love story vette kezdetét az egyszerű reklám révén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás