promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kevés lehetőséged lesz a hétkezdésnél, szóval használd ki őket
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A jelenlegi bolygóállás nem sok csillagjegynek hoz szerencsét, szóval nagy szükség lesz a rutinra.

Kos (március 21. - április 20.)

Nehezebben találod meg a közös hangot az emberekkel, így érdemes csak a lényegre koncentrálnod. Ha tudtál tanulni a régi hibáidból, akkor nem indulhat rosszul a heted. Figyelj, hogy ne ess bele kétszer ugyanabba a gödörbe. Az új módszerek nem lesznek eredményesek, neked ma valóban a rutinodra kell támaszkodnod. Ne hagyd el a komfortzónádat.

Bika (április 21. - május 20.)

Szenvedélyesen vághatsz bele a mai napba, ha ki tudtad pihenni magadat. Semmiképpen ne hagyd, hogy bárki is kizökkentsen. Tudd le a fontosabb feladatokat, utána pedig már könnyedén fogsz tudni áthaladni a célvonalon.  Érzelmileg két tűz közé kerülhetsz a nap végén, de tudni fogod, hogy mi a helyes döntés.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Semmiképpen sem szabad belebonyolódnod felesleges konfliktusokba. Ez a nap akkor lehet eredményes, ha te is engedsz egy kicsit. Ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez, mert nem biztos, hogy jó úton járnak a gondolataid. Maradjon meg az önbizalmad, de ha szükséges, akkor köss kompromisszumokat a környezeteddel.

Rák (június 22. - július 22.)

A vonzerőd erős, amit nyugodtan a javadra fordíthatsz. Lehet az utóbbi időben elhidegültél egy barátodtól. Ha egy vita miatt, akkor jobban járnál, ha te kezdeményeznéd, hogy beszéljétek meg. Viszont ha az van a dologban, hogy túl elfoglalt voltál, akkor ideje lenne minél hamarabb felkeresned. Az estét áldozd a pihenésre, ha ez a hétvégén nem jött össze.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Próbáld meg rendbe tenni a fejedben a dolgokat. Már az ébredés után sem igazán tudod mit kezdj magaddal. Számtalan lehetőség áll előtted, és akár fel is készítheted magadat a kihívásokra, amikről biztosan tudod, hogy jönni fognak. Délután érdekes fejlemények indulhatnak el körülötted, de ne vegyél komolyan semmit. Abba főleg ne szólj bele, ami nem a te dolgod.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Olyan dolgokba vághatsz bele, amik egyáltalán nem visznek előre és szükségtelenek is. Ne szervezkedj titokban, de ne is pletykálkodj. A munka után próbáld meg a hobbiddal elütni az időt, és vonulj kicsit el, különben a fura hangulatod miatt ellenségeket szerezhetsz magadnak. Ha túlbonyolítod a dolgokat, akkor nagy kavart okozol magad körül.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég sok feladat szakadhat a nyakadba a mai napon. Lenne elég dolgod a háztartás körül, és a családdal is kellene valamennyit foglalkoznod. Próbálj meg mindenre időt keríteni. Ebben persze benne van a kikapcsolódás is, mert ha nem foglalkozol magaddal kicsit, akkor könnyen besokallsz és a heted is rosszul fog indulni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Semmiképpen ne vágj bele új dolgokba a hét elején. Olyan lemaradásaid vannak, amiket muszáj vagy behozni. A környezeted nagy része elég rossz hangulatban lehet. Vigyáznod kell velük, mert egyetlen ártatlan megjegyzéssel óriási vitát robbanthatsz ki. Van elég dolgod, járjon az a fejedben. Nem árt, ha este kicsit előre tervezel erre a hétre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon sokat tudsz apróságokon rugózni. Nem kellene, hogy túlértékeld a lényegtelen dolgokat. Ha belelovalod magad, akkor igazán el tudja rontani az egész a hangulatodat. Eléggé szétszórt is lehetsz, szóval mindenképpen jobban kell koncentrálnod. Pörgesd fel a napot, este pedig térj hamarabb nyugovóra. Ne aggódj, a rutinod hamar vissza fog állni.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy baráti beszélgetés során sok lehetőség tárul eléd. Neked kell eldöntened, hogy ez a dolog változtathat, javíthat-e az életeden, vagy éppen ellenkezőleg. Gondolj végig mindent, de nem árt egy másik fél véleményét is kikérned arról, hogy melyik útra akarsz rátérni. Ha nagy a káosz körülötted, akkor ideje rendbe tenni a dolgokat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Pompásan érzed magad, és ha gyorsan túllendültél mindenen, akkor fel is tudsz töltődni. Magadra kellene a legtöbb időt szánnod a munka mellett. Ne hagyd, hogy mások problémái elvegyék az életkedvedet. Olykor önzőnek kell lenned kicsit. A szerelemben szerencsés időszak vár rád – ha szingli vagy, akkor hamarosan új ajtók nyílhatnak ki előtted.

Halak (február 20. - március 20.)

Sok érdekes dolog történhet veled a mai napon: izgalmas találkozás várhat rád, hallhatsz egy nem mindennapi örömhírt, vagy akár egy olyan lehetőség is eléd kerülhet, aminél nem szabad hezitálnod, azonnal meg kell ragadnod. Pozitív nap lehet ez, ha merészebb vagy a kelleténél. Gondolkozz úgy, hogy nincs mit veszítened, és a mának kell élned.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás