promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kikapós feleség: sok férfival lefekszem, és a férjem örül neki
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ritkán bújik ágyba kétszer ugyanazzal az idegennel, így nem kerül veszélybe a házasságuk.

A swinger életforma hívei egyre gyakrabban mutatkoznak meg a nyilvánosság előtt. Olyan párokról van szó, amelyek tagjai rugalmasan értelmezik a hűség fogalmát: együtt élnek, de alkalmanként klubokba is eljárnak kvázi idegenekkel szexelni.

Közéjük tartozik a 22 éves texasi Rae Nemetsky is, aki férjnél van, ám ennek ellenére szívesen lefekszik más férfiakkal is. A férje pedig örül ennek, izgalomba hozza a dolog, mert közben maximálisan megbízik kikapós nejében.

A fiatal anyuka kényelmes helyzetben van, hiszen a férje mindeközben nem bújik ágyba idegen nőkkel. Rae véleménye szerint a swingerkedés még mindig tabutémának számít, és éppen azért hozakodott elő a maga történetével, hogy változtasson ezen a helyzeten.

A hölgy a TikTokon indított sorozatot a szexuális életéről, a követői tehát szinte élőben követhetik az aktuális megmozdulásait. Rae esetében a legnagyobb furcsaság az, hogy a férje évekig könyörgött neki, hogy feküdjön le más férfiakkal is, mire végre beadta a derekát.

Eleinte idegenkedett a gondolattól, de aztán rákapott a swinger életforma ízére. Ennek lényege az, hogy a többi férfival való kapcsolata nem nyúlik túl az alkalmi szexen, ennek következtében pedig boldog házaséletet élhet hites urával.

„Ezt a feleségszerepet valójában nem is a nő választja, hanem a férfi. Technikailag a fickó flúgjából, fantáziálgatásából indul ki, én pedig azért próbáltam ki, mert tudom, hogy boldoggá teszi. És így én is boldog vagyok”

– mutatott rá a feleség az életforma lényegére egy kissé kicsavart gondolkodásmóddal. A férj mindezzel együtt nem szerez korlátlan hatalmat felette, a nő csak akkor bújik össze másokkal, ha neki is valóban kedve van hozzá.

Az egyik hozzászóló szerint a swingerkedés csupán pótcselekvés a nő részéről, mert a férje nem tudja neki megadni, amire szüksége van. Rae erre csupán annyit reagált, hogy a párja nagyon is belevaló lepedőakrobata, semmi ilyesféle gond nincs tehát a házasságukban.

A férj általában nem ismeri neje alkalmi partnereit, akiket a mutatós hölgy többnyire a Tinderen szed fel. Ha swingerklubokba látogatnak, akkor természetesen más a helyzet, de a férfit egyáltalán nem zavarja a dolog.

„A családtagjaim sem ítélnek el, majdnem mindent elmondtam nekik. Persze, nem olyan témáról van szó, amely állandóan terítékre kerül, de nem is titkolózom előttük”

– fedte fel Rae, aki ritkán tér vissza azokhoz a férfiakhoz, akikkel egyszer már lefeküdt. Ennek praktikus okai is vannak, hiszen így nem alakul ki közöttük mélyebb kapcsolat, érzelmi elköteleződés, ami esetleg tönkre tehetné a házasságát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás