promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: próbára tehetik a türelmedet a hét közepén
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csak akkor tudsz eredményes lenni, ha higgadt maradsz. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Haladj előre, és ne keress állandóan kifogásokat. A lustaságod később nagyon visszaüthet, szóval ne akarj magadnak rosszat. Amikor elérkezik majd a hétvége, áldani fogod magad azért, mert nem söpörted a szőnyeg alá a problémákat. Érezheted a változás szelét a levegőben, amik így az őszi napok alatt nagyon fel fognak dobni.

Bika (április 21. - május 20.)

Kevesebb az energiád és a bolygók sincsenek most nagy hatással rád. Úgy néz ki elő kell venned a rutinodat néhány dologban. Ha komolyabb projekt vagy döntés áll előtted, akkor inkább kérd ki valakinek a segítségét vagy véleményét. Túlterheltnek érezheted magad, szóval az este mindenképpen a felszabadult pihenésé legyen.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Na ha valakinek, hát neked aztán elfogyhat a türelmed. Egy apró szikra lángra tud lobbantani, és olyan dolgot mondhatsz ki, amit később megbánsz. Próbálj meg magadban fortyogni ha nagyon rossz a kedved, de az lenne a legjobb, ha lenyugtatnád magad. Az apró szünetek csodákra képesek. Ilyenkor vonulj el inkább mindenkitől.

Rák (június 22. - július 22.)

Végre elkezdenek benned feltámadni a pozitív energiák. Próbáld meg mindennek a jó oldalát nézni, és akkor utol fog érni a boldogság. Fontos, hogy ne bonyolíts túl semmit, és bízz magadban. Este mindenképpen maradj otthon, és töltődj fel. Ha van rá lehetőség, akkor még a mobilodat is kapcsold ki, és vedd elő valamelyik régi hobbidat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Mostanság nem vagy jó hangulatban. Meg kell becsülnöd az apróbb sikerélményeket is, mert ezek terelhetnek a pozitív irányba. Nem muszáj mindenkivel megtalálnod a közös hangot, de a saját belső hangodra figyelned kell. Jók a megérzéseid, így használd őket bátran. Az este folyamán békére van szükséged, szóval ne keresd a kalandokat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Végre meg tudsz beszélni egy régóta húzódó problémát a közeli környezeteddel. Legyél te a vezető, és irányítsd a beszélgetést. Ha ezt nem teszed meg, akkor lesznek dolgok, amiket sosem fogsz tudni magad mögött hagyni. Jók a terveid, de a kivitelezéssel még lehetnek gondok. Inkább gondolj át mindent többször.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne ess pánikba, mert a mostani megmérettetések arra is jók, hogy át tudd gondolni, mit szeretnél elérni az életben. Te is érzed magadban, hogy jóval többre vagy képes, de lehet bizonyos szituációk, vagy személyek hátráltatnak. Beszélgess erről valakivel, és világosodj meg. A legfontosabb az, hogy ne engedd ki a kezedből az irányítást.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Úgy néz ki egy olyan dologban lehetsz végre elfogadó, amit határozottan elutasítottál. Ettől egyáltalán nem kell megijedned, mert csak pozitív hatással lesz az egész lényedre, ha engedsz neki. A közeljövőben érdekes emberekkel kerülhetsz kapcsolatba, akik által új nézőpontokat szerezhetsz. Figyelj jobban a kikapcsolódásra, mert újabb kevés időt szánsz erre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jelenleg nagyon kreatív módon tudod alakítani az életedet, ami már rád is fér. Kezd eleged lenni a mókuskerékből, de hát te magad tudsz belőle kiszabadulni. Meg kell lassan válnod mindentől, ami akadályoz abban, hogy elindulj egy szebb jövő felé. A változást csak te tudod elindítani, de a barátaid és a családod motiválhatnak ebben.

Bak (december 22. - január 20.)

Könnyen ki tudod mutatni az igazi érzéseidet, és ez bizony bajba is sodorhat. Jelenleg jobban oda kell figyelned, hogy kivel mit osztasz meg, mert ha olyan ember birtokába kerül valami, aki nem becsüli meg, akkor könnyen visszaélhet vele. Persze az is benne van a pakliban, hogy te bánthatsz meg valakit. Jobban kordában kell ezt tartanod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha rendesen ki tudtad magadat pihenni, akkor azt érezheted magadban, hogy jelenleg nincsen előtted akadály. A pozitív energiák uralkodhatnak, de azért arra figyelj oda, hogy szállj el magadtól. A szellemi kihívásokkal nem igazán lesz gondod, de a fizikaiakhoz inkább kérj segítséget. Ne erőltesd meg magadat, mert ebben nem vagy a toppon.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé megdicsérheted magadat, mert remekül tudtál uralkodni magadon. Ha továbbra is ügyesen kerülöd el a konfliktusokat, akkor egy kiegyensúlyozott időszak várhat rád. A felesleges viták elég gyorsan fel tudnak őrölni, és meglehetősen előhozhatják a türelmetlen énedet. Pedig most arra van szükség, hogy egyáltalán ne kapkodj.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás