promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: valóban összeilletek a pároddal? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Látogatás: Ideiglenes helyzetre utal a lap. Az életedben csak rövid ideig tart a mostani állapot. Felszínes emberi kapcsolatot is mutathat a kártya, nem komoly a kapcsolat. Ugyanakkor benne rejlik a lehetőség is, hogy valami tartósabb és tartalmasabb dologba kezdj. Jelenthet a lap konkrét látogatást is, egy olyan személyét, aki segítséget vár tőled, szüksége van a lelki támogatásodra.

[[cikk2]]

2. kártya jelentése:

Hamisság: Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy járj nyitott szemmel, mert a környezetedben van valaki, akiben nem szabad megbíznod. Lehet, hogy nem tudatosan ugyan, de félrevezet és manipulál téged. A lap azt is jelentheti, hogy saját magadnak hazudsz: becsapod magad azért, mert a valódi érzéseid, gondolataid felvállalása bonyolult helyzetet vonna maga után. Párkapcsolati kérdésnél azt mutatja a kártya, hogy nagyon mások vagytok az illetővel, nem azonos az értékrendetek, ami a későbbiekben gondot okozhat. Pénzügyek terén kockázatos befektetésre utal a kártya.

3. kártya jelentése:

Vágy: Vágyakozol valami után vagy valaki után, azonban nem elég álmodozni, ideje tenni is azért, hogy megvalósuljanak az elképzeléseid. Türelmesnek kell lenned, mert még nem jött el az ideje, hogy megkapd, amit szeretnél. Párkapcsolati kérdésnél az illető elrejti a vágyait, nem mutatja ki az érzéseit. Férfi kérdező esetében a kiszemelt nő nehezen elérhetőnek tűnik, de még nincs veszve semmi.

[[cikk3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás