promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felér egy hadművelettel a négyes ikreket iskolába küldeni
Borítókép:  instagram.com/crozierquadsplus1
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rögtön sulikezdéskor Covid-pozitívak lettek, így az anyjukra 10 újabb kemény nap várt.

Négyes ikreket elindítani az iskolába felér egy rémálommal, de legalábbis percre pontos haditervet kell kidolgozni ahhoz, hogy az összes gyerek beérjen a suliba az (angliai) fél 9-es kezdésre. Egy anyuka pontosan ezt csinálja nap mint nap.

A 39 éves Carla (akinek a négy elsős mellett ötödikként van egy 7 éves lánya is) a szeptemberi kezdésnél óriási erőfeszítéseket tett, hogy az ikrek rendben eljussanak az iskolába, de a járvány keresztülhúzta a számításait.

 

Fotó: instagram.com/crozierquadsplus1

Mindegyik kicsi ugyanis pozitív Covid-tesztet produkált, így a tanévet rögtön 10 napos igazolt lógással kezdhették. Pedig az anyjuk szuper ötleteket talált ki arra, hogyan segíthetné a tanárok munkáját. A négy gyerek ugyanis úgy hasonlít egymásra, mint egyik tojás a másikra.

Carla számára persze teljesen különbözők, de a biztonság kedvéért azért névfelirattal látta el a lányok táskáit, szőke hajukba pedig eltérő színű masnit kötött, és így már nyugodt lehetett volna afelől, hogy nem történik kavarodás az iskolában.

A sors azonban közbeszólt, a gyerkőcök legnagyobb szomorúságára, hiszen már nagyon szerették volna megtudni, milyen is belülről egy tanintézmény. Az anyára is ráfért volna a pihenés, ugyanis a járvány idején végig otthon maradt a gyerekekkel, míg építőmunkás férje dolgozni járt.

„Minden a szervezésen múlik. A ruhákat már az előző este kikészítjük, a táskákba pedig bepakoljuk a vizeket és más efféléket. Reggel aztán időben felkelek, 7 órakor tálalok, és amíg a lányok reggeliznek, addig megcsinálom a hajukat. Nincs idő tévézésre vagy másfajta szórakozásra”

– fejtette ki Carla a szokásos napirendet. Indulás előtt még mosdóba küldi a lányokat, és fogat mosni, negyed 9-kor viszont indulniuk kell, nehogy elkéssenek. Mivel napközisek, csak némi nasit kell nekik ételként a táskáikba dugni.

A Temze partján lévő Graysben élő család 500 fontot (mintegy 200 ezer forintot) költött az ikrek egyenruhájára és a szükséges tanszerekre. A legtöbb cuccot persze feliratozni is kellett, mert anélkül előbb-utóbb otthon is óriási kavarodás lenne belőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás