promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy bárki is megbontsa a lendületedet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha elbizonytalanodsz, akkor oda lehet a jó hétkezdés, ha meg eddig se ment jól, akkor nehezen fogsz tudni talpra állni. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Nehezen tudsz ma egyetérteni az emberekkel, és szívesen bonyolódsz vitákba is. Pedig éppen meg kellene nyugtatnod a környezetedet, és nem ellenkezőleg. Gondolkodj el azon is, hogy lehet valami előhozza nálad az elfojtott problémákat. Igyekezz ezeket megbeszélni a hozzád közelállókkal, és megtalálni a bajok okát.

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet nem hiszel a karmában, de az benned van, hogy ha te őszinte vagy, akkor másik is azok lesznek veled szemben. Ez bizony nincsen így, és nagyon oda kell figyelned, mert valaki nagyon is ki akarja ezt használni, és ellened fordítani. Legyél résen, de közben ne mondj ellent a személyiségednek: a bika csillagjegy szülöttei szeretnek tisztán játszani, és tartsd is meg ezt.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma mindenképpen meg kell őrizned a hidegvéredet és a nyugalmadat. Váratlan helyzetek kerülhetnek eléd, amiktől eléggé ki tudsz borulni. Ha ennek utat engedsz, akkor csak még nagyobb zűrzavart fogsz okozni magad körül. Higgadtan próbálj meg túllendülni mindenen, és vedd elő a kreativitásodat.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki göröngyös útra tévedhetsz, és nagy szükséged lenne a baráti tanácsra. Ha besokallsz valami miatt, akkor nyugodtan keresd fel akár napközben is azt a személyt, aki közel áll hozzád, és beszéljétek meg a dolgokat. A sok szaladgálás eléggé kimeríthet, így igyekezz logikusan felépíteni a napodat. Egy kis reggeli tervezés sokat segíthet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hatékony nap állhat előtted. Olyan problémákkal is gyorsan meg tudsz küzdeni, amik máskor rengeteg időt szoktak elvenni tőled. Tökéletesen meg szeretnél felelni mindenkinek, de főleg önmagadnak. Fontos, hogy ne próbáld mások hibáit korrigálni, mert az nagyon le fog terhelni. Küzdj csak meg a saját dolgaiddal.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem jellemző rád, de kicsit tanácstalan lehetsz néhány dologban. Olykor nem tudod eldönteni, hogy az eszedre, vagy a szívedre hallgass-e. Legyél picit megfontoltabb és fogod tudni, hogy melyik szituációban mit kell lépned. Ne bízz meg mindenkiben – mások egyáltalán nem olyan szavahihetőek, mint te vagy. Ezt tartsd szem előtt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kicsit túl vagy terhelve és ezt nagyon is érzed magadon. Próbálj meg lassítani, és jobban taktikázni. Olykor nem baj, ha kihasználsz néhány kiskaput. Ettől függetlenül jól haladsz, és pontosan tudod, hogy mik a céljaid. Nemsokára az eszközök, és a kellő energia is meglesz benned, hogy véghezvidd őket.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Az álmodozás picit el tud vinni a valóságtól. Jó ez olykor, de most fel kellene ébredned. A környezetednek is arra lenne szüksége, hogy két lábbal a földön maradj. A jelenlegi bolygóállás jó hatással van a csillagjegyedre, szóval ki tudnád ügyesen tisztítani a fejedet. Később visszatérhetsz minden elképzelésedhez, de ezekre sajnos most nincsen idő.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Vonzanak az új utak, új megoldások, és jelenleg ez egyáltalán nem baj, sőt, ez ki is tudna húzni néhány kellemetlen szituációból. Most nyugodtan hallgathatsz a megérzéseidre is. A szerelmi életed nem áll stabil lábakon. A pároddal lehetnek vitáid, szingliként pedig minden lehetőség kezd kiapadni jelenleg. Egy se veled, se nélküled kapcsolatba semmiképpen ne kezdj bele.

Bak (december 22. - január 20.)

Ma mindenképpen kerüld azt, hogy új dolgokat próbálj ki. Maradj a hétköznapi rutinnál, mert ez segíthet túlélni a rázós helyzeteket. A dolog egyszerű: ha kockáztatsz, akkor könnyen bajba sodorhatod magadat, és még valamilyen plusz munka is a nyakadba szakadhat. Ha csábít is az ismeretlen, ne kísérletezgess.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy néz ki könnyen előkerülhet a kötekedő oldalad, amit a környezeted nem igazán fog tolerálni. Alaposan gondold át, hogy kivel miképp kommunikálsz. Nem igazán szoktál hibázni, de a szétszórtságod miatt ez könnyen megeshet. Hajlamos vagy a felületességre, szóval jobban oda kellene figyelned.

Halak (február 20. - március 20.)

Nem igazán vagy ügyes a kétkezi munkában, és ezt ma fokozottan kerülnöd kellene, mert nagyon nem fog menni. Közben jobban oda kellene figyelned a külsős véleményekre, főleg a családodéra. Nem szereted megfogadni mások tanácsait, pedig ez jelenleg sok mindenben előre vihet. Most akár egy idegentől is jó ötletet kaphatsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás