promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: ijesztő lehet a változás, de össze kell szedned magad
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Oszlasd el a feszültséget, és felszabadultan vágj bele a hétbe. Lássuk, hogy mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha eddig rohanásból álltak a napjaid, akkor itt az ideje picit lassítani a tempón. Előfordulhat, hogy mások sem hagynak pihenni. Velük tisztázni kellene a dolgot, hogy te is csak emberből vagy, és szükséged van némi szabadidőre, kikapcsolódásra. Közben a közeljövőben egy barát eléggé becsaphat, jobb, ha odafigyelsz, és gyanakvóbb vagy. Hála égnek jól tudsz alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez a héten, szóval meg fogod tudni a problémákat, ha leleményes vagy.

Bika (április 21. - május 20.)

Muszáj leszel nyugalmat teremteni magad körül valahogy. Ne menj bele felesleges vitákba a héten, mert csak ki fognak zökkenteni. Hidd el, olykor jobb az okos enged, szamár szenved filozófiát alkalmazni. Hagyd, hogy a másik fel elfortyogjon magának, te meg csak foglalkozz szimplán magaddal. Előtérbe kerülhet a kíváncsi éned, de ne hagyd, hogy átess a ló túloldalára. Csak akkor kockáztass, ha biztos vagy a dolgodban. Ekkor tényleg izgalmas ajtók nyílhatnak ki előtted.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet rögtön kellemetlenségekkel indul a heted, de próbálj meg mindent a saját igényeidhez igazítani. Közben arra is figyelned kell, hogy nehogy valami vitába keveredj a munkahelyeden. Az agyad pörög, és kis túlzással állandóan jó ötleteid születhetnek. Használd ki, és igyekezz a saját malmodra hajtani a vizet. Ne söpörj semmit se a szőnyeg alá – ha eléd kerül egy gond, akkor azt azonnal old meg.

Rák (június 22. - július 22.)

Egyre csak nő az önbizalmad, és ezt a húzós helyzetek sem tudják aláásni. Pontot is kellene tenned egy ügy végére, amit már régóta halogatsz. Úgy tudod kifejezni a véleményedet, hogy közben nem bántasz meg másokat, szóval ha valakivel rendezni valód van, azt most tedd meg. Az őszinteséged remek fegyver lehet most. Igyekezz szövetségeseket gyűjteni magad köré, mert nagy hasznodra fognak válni hamarosan.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Mindenhez képes vagy ideális körülményt teremteni, bármilyen nehézség is álljon előtted. Ha van párod, vele sem ártana leülni megbeszélni néhány kérdést. Feleslegesen aggodalmaskodhatsz dolgokon. A frusztráltság nem fog jót tenni se neked, se a közeli környezetednek. Próbálj kicsit lazábban kezelni mindent. A hétvégén akkor tud elönteni a nyugodtság, ha tényleg pontot tettél mindennek a végére. Ha muszáj, akkor inkább kérj segítséget másoktól.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elég ingerlékeny lehetsz, és nehezen fog tudni kijönni veled a közeli környezeted a héten. Ez a hangulat még a munkahelyeden is megnehezíthet mindent. Empatikus szoktál lenni, de nem figyelsz mások érzéseire. Most tényleg úgy bánthatsz meg embereket, hogy észre sem veszed. Jelenleg nehezebb kiszakadni, de valahogy ki kell majd szellőztetned a fejedet. Az jó taktika lehet, hogy ha a munkád alatt beiktatsz néha egy kis szünetet. Így könnyebben tudod elviselni a sok megpróbáltatást.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Továbbra is változásokat szeretnél az életedben, de tudod jól, hogy ez nem a megfelelő alkalom, hogy ebbe belekezdj. Ettől függetlenül beavathatod a családodat és a barátaidat a terveidbe, és fejben elkezdhetsz építkezni. Ne ijedj meg, ha nem úgy alakulnak most a dolgok, ahogyan szeretnéd. Jelenleg minden kicsit döcögősebb, de lesz jobb is. A hétvégén a romantikáé lehet a főszerep: a szingli és a kapcsolatban álló Mérlegek is szerencsések lesznek a szerelemben.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A konfliktusok erősen körüllenghetik a mindennapjaidat. Nagyon védelmezed a véleményedet, és a döntéseidet, de gondolkozz el, hogy nem mindenben van igazad. Ha ezt belátod, csak úgy tudsz előrébb haladni. Kompromisszumot kötni nem az erősséged, pedig nagy szükség lenne rá, ahogy arra is, hogy elismerd a hibáidat. Jobban kell koncentrálnod a mindennapi kihívásokra, és elő kell venned a rutinos énedet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A közeljövőben egy nehéz helyzettel kell szembenézned. Fel kell használnod az eddig tapasztalataidat és ismereteidet, csak így tudsz rajta könnyen túllendülni. A higgadtság nagy erényed, szóval nem ártana használnod. A családban kompromisszumok várnak rád, amik lehet nem fognak tetszeni, de kénytelen leszek őket elfogadni. Igyekezz néha elvonulni a többiektől, így tudsz kiegyensúlyozott maradni. A pletykákat messziről kerüld el a héten.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy néz ki kínos szituációba keveredhetsz nemsokára. Védelmedbe fogsz venni valakit, akit nem kellene. Csavaros az észjárásod, szóval ne engedd, hogy bármivel befolyásoljanak. Fel kell ismerned okosan az igazságot. Ettől még mások igényeire nem ártana figyelned. Az önzőséged ismét előjöhet, és pont a rossz időben. Próbálj jobb csapatjátékos lenni, akkor jöhetnek igazán a sikerek. Sok fordulat várhat rád ezen a héten, amikre fel kell készülnöd.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nehéz a helyzet, de mégis úgy néz ki, hogy nemsokára új ajtók nyílhatnak ki előtted. Persze te maradj két lábbal a földön, és koncentrálj a reális esélyekre. Keress támogatókat, és jól gondolj át mindent, ha változtatni szeretnél valamin. Az önbizalmaddal nincs baj, de azért ne bízd el magadat teljesen. A humorérzéked átlendíthet ezen a héten. Legyél felszabadult, és ne stresszelj rá feleslegesen mindenre. Az a legjobb taktika, ha nem veszel mindent véresen komolyan.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé kiszámíthatatlan a hangulatod, amit a közeli környezeted is észrevesz. A munkahelyeden jó lenne, ha tényleg csak a feladataidra koncentrálnál. Akkor tudod jól érezni magad, ha végre azt csinálhatod, amit szeretnél. Igyekezz minél hamarabb hazaérni, és szánj időt a kedvenc hobbidra és a kikapcsolódásra a héten. Ha megtalálod az egyensúlyt, az nagyon elő tudja hozni a pozitív oldaladat. A héten alapból is szükség lesz az optimizmusodra, hogy át tudj lendülni a nehezebb gondokon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás