promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majdnem szívrohamot kapott a nő, amikor kutyája bot helyett egy egészen elképesztő dologgal futott oda hozzá
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nő nagyon meglepődött, amikor a kutyája egy elképesztő dolgot vitt oda neki. 

A The Mirror számolt be a nem mindennapi történetről, miszerint Molly Fenton a tengerparton sétáltatta a kutyáját, Dougot az angliai Portsmouthban, az otthona közelében. A cocker spániel, a többi kutyához hasonlóan, szeret mindent megrágcsálni. Doug ezúttal sem hazudtolta meg magát és rögtön kutatóakcióba kezdett, hogy valami értékessel térjen vissza gazdájához. Később oda is vitt Mollyhoz egy "botot", hogy dobja el neki. 

Molly az első pillantásra botnak tűnő dolgot jobban szemügyre vette, és amikor rájött, hogy mi az, majdnem szívrohamot kapott. 

Hagytam, hogy játsszon vele, amíg észre nem vettem, mintha megmozdult volna, vagy lekonyulna. Először azt hittem, egy döglött állat, kiabáltam neki, hogy dobja el, és azt hitte fogócskázunk, mintha játszanánk.

– idézi a Mirror.

A kutyája ugyanis nem botot, hanem egy fekete, fekete, tapadókorongos dildót szorongatott a szájában. A nő először nagyon meglepődött, aztán végül egy jót nevetett a történteken és végül kidobta a felnőtt játékszert a kukába, hogy más kutya ne találjon rá.

(via:24.hu)

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás