promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: próbáld meg átlépni a határaidat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lassan be tudnak indulni a dolgok körülötted, de szükség lesz a kitartásodra. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Úgy néz ki ez egy olyan nap lesz, amikor nem tudsz hibázni. Bármilyen körülményes dologba fogsz bele, az sikerül majd. Ez vissza is fogja hozni az önbizalmadat, ami kezdett eltűnni kicsit. Rengeteg új lehetőséget találsz, és segítőkész társakban sem lesz hiány. A vitákat azonban próbáld kerülni, mert egy apró félreértés is a kedvedet szegheti.

Bika (április 21. - május 20.)

Elég sok a viharfelhő mostanában a fejed fölött, és rajtad is múlik, el tudod-e űzni őket. Hamar hozhatsz rossz döntéseket, ingerült lehetsz, amik gátolhatnak a céljaid elérésében. Ne hagyd, hogy apróságok tereljék el a figyelmedet, különben kicsúszik a lábad alól a talaj. Nehezebben találhatsz megoldásokat a problémákra, de bele kell vágnod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lassacskán megoldódnak a gondjaid, amikből jócskán akadt az elmúlt időszakban. Sikerül rendezni minden problémádat, amikkel késésben voltál, és a pénzügyeid is elkezdenek egyenesbe jönni. Épp itt az ideje, hogy egy kis nyugalom vegyen körül. Most nyugodt és a higgadt skorpióra lesz szükség a közeljövőben.

Rák (június 22. - július 22.)

A munkád miatt aggodalmaskodhatsz, de semmi okod erre. Egyre jobban teljesítesz, és ha előre szeretnél lépni, annak is szépen lassan el fog jönni az ideje. Viszont ha a főnökeid nem veszik észre a szorgalmadat, akkor lehet ideje lesz elgondolkodnod a váltáson. Muszáj olyan helyen bizonyítanod, ahol megbecsülnek. Nehéz időszakon leszel túl közben, ami után hátradőlhetsz picit.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Új ingerek érnek, amik arra fognak sarkalni, hogy előrébb lépj mindenben. A karrierednél már amúgy is gondolkoztál ezen. Muszáj leszel megtenni a kezdő lépéseket. Meglátod, a családod, és a barátaid is támogatni fognak ebben. Legyél merész, és ha bizonytalanság van benned, akkor beszélj a családdal, barátaiddal.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most minden remekül alakulhat a munkahelyeden, és a munkatársaiddal is meg fogod találni a közös hangot. Vannak kétségeid, de meglátod, nagyon jól fog indulni a heted. Fejben néhány dologban tiszta lappal kellene indulnod, ami segíthet előrébb jutnod az életben. Néha túl nagy energiát fektetsz olyan dolgokba, amiknek nem látod az eredményét. Rajtad múlik, mit tudsz elengedni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Remek napra számíthatsz, ami már igazán rád fér. Varázsütésre megoldódnak az eddigi nyomasztó gondjaid, ami feltölt energiával. Lassan lelkileg is meg fogsz erősödni. Ezt magadtól is el tudnád érni, de úgy néz ki egy olyan ember kerül majd bele az életedbe, aki segít neked ebben. Sok vidám pillanatot hoz a délelőtt, ha engedsz neki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ügyesen ki kell használnod minden segítséget, amit kaphatsz a munkádban. Az se ijesszen meg, ha esetleg csapatban kell dolgoznod, mert nagyon jól tudsz irányítani mindenkit. A bolygók szerint anyagilag szerencsés időszak várhat rád. Ettől függetlenül nem ártana spórolnod egy kicsit, mert jöhetnek kiadások.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szeretnéd, ha minden és mindenki hozzád igazodna, de ezért neked is tenned kell. Igyekezz pontos lenni, és jól kommunikálni az emberekkel, főleg azokkal, akik a közeli környezetedben vannak. A munkahelyeden is szeretnél a saját tempódban haladni, és ha ez bejön, akkor tükörsimán haladhat minden előre.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon jól működnek a kreatív energiáid, amiket ki is kell használnod. A munkahelyeden könnyedén tudod megoldani a problémákat, amire a főnökeid is felfigyelhetnek. Ha te vagy a saját főnököd, akkor remekül tudsz jelenleg építkezni. Ne hagyd magadat semmiben a háttérbe szorítani, és ragaszkodj az elképzeléseidhez.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A közeljövőben olyan dolgokkal szembesülhetsz, amiket nem tudsz igazán jól kezelni. Ilyenkor egyáltalán nem baj, ha a barátaid, vagy a családtagjaid segítségét kéred. A munkahelyeden azonban vigyázz, mert páran ellened lehetnek. Lelki kérdésekben ne nyílj meg túlságosan, mert később visszaüthetnek.

Halak (február 20. - március 20.)

Váratlan események kavarhatnak bele a hetedbe, de nem szabad, hogy bármi miatt megtorpanj. Ha jól indult minden, akkor igyekezz tartani a lépést, és ne veszítsd el a lendületedet. Most kicsit önzőnek kell lenned. Lehet a segítségedet kérhetik valamiben, de ha úgy érzed a saját előrehaladásodat veszélyezteti, akkor inkább mondj nemet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás