promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: gondok lehetnek, ha nem kezded lendületesen a hetet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tényleg ne foglalkozz másokkal, csak a saját előrehaladásoddal. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Legyél kommunikatív a következő napokban, mert egy jó beszélgetés be tudja indítani a fantáziádat. Az itt felmerült ötleteket semmiképp ne dobd a sarokba, hanem kezd el őket fejleszteni a fejedben, akármennyire is merésznek tűnnek. Amúgy is jó lenne, ha nyitottabb lennél a világ felé, nagyon magadba fordultál mostanság.

Bika (április 21. - május 20.)

A csillagok nem szolgálnak neked jó hírekkel, mert nehéz és nagy odafigyelést igénylő feladatok várnak rád a következő napokban. Semmiképpen ne vedd ezeket félvállról, tényleg adj bele mindent, hogy túllendülj rajtuk. Ha ez megtörtént, akkor nagy kő fog legördülni a szívedről, és felszabadulhatsz teljesen. A végén legyél büszke, és jöhet a pihenés.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók a karriered előmozdításában lehetnek a segítségedre, így a szórakozást lehet későbbre kellene halasztanod. A véletlenek sorozata nagyban fogja befolyásolni az életed, de hála égnek pozitív értelemben. Ne is ragaszkodj a jól bevált taktikákhoz, hanem legyél spontán és eredeti. Boldog pillanatok várnak rád, ha engeded.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon jó hallhatóság tudsz lenni, ha teret engedsz neki. Az egyik közeli barátodnak szüksége is lenne rád, aki a válladon sírná ki magát. Ne utasítsd el, mert rád is jó hatással lehet egy érzelmekkel teli beszélgetés. Most a problémamegoldásod a csúcson jár, és a saját dolgaidon kívül a másokét is meg tudod oldani.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Eléggé biztos vagy magadban, és igyekezz is elérni, hogy ez az önbizalom megmaradjon benned. Ez az, ami most igazán előre tud lendíteni az életben. Ha figyeltél a családodra, akkor meg tudod teremteni a békét. Akad olyan kérdés, amiben nagyon nem értetettek egyet. Nyisd ki jól a szemed, mert remek pénzügyi lehetőségek állhatnak előtted.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ideje lesz komolyabban venned a határidős dolgokat az életedben. Lehet sok mindent nagyon a háttérbe szorítottál, és egyszerre fog az összes gond a nyakadba szakadni. Ez nagyon nem jó hozzáállás, te is tudod. Nem vagy éppen beszélgetős kedvedben, de ne sértsd meg a környezetedet azzal, hogy nem figyelsz rájuk kellőképpen.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hangulatban nem vagy éppen a csúcson, és a kedved sem a legjobb. Ha megteheted, inkább kerüld most az embereket. Ez nem lesz könnyű, mert lehet fontos és kényes ügyekben kell döntést hoznod. Próbálj meg kicsit lassítani, kiszakadni a valóságból. Az este mindenképpen a feltöltődésről szóljon, ha ez nem ment a hétvégén.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég feszült lehetsz mostanában, és oda kellene figyelned, hogy ezt nem a családodon, vagy a barátaidon vezesd le. Figyelj oda picit jobban, hogy mit és hogyan mondasz, különben sértődés lesz a vége. Rosszul tudod fogadni a tanácsokat, és mások segítségét. Rendben, hogy most ilyen vagy, de ne akard ezt megszokni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Az álmodozás erőteljesen befolyásolhat a következő napokban. Lehet felbukkanhat majd egy új cél, amit mindenképpen szeretnél elérni. A barátaid segíthetnek igazán, hogy meg tudd tenni az első lépéseket. Közben azért ne feledkezz meg a hétköznapokról. Mindennel legyél kész, mielőtt mást kezdesz el építeni magadban.

Bak (december 22. - január 20.)

Van egy kis bajod a határidőkkel, szóval nem ártana jobban odafigyelned. Azt is mérlegelned kellene, hogy szerinted ki, vagy mi az, ami hátráltat. Ki kell zárnod mindenképpen, különben el fogsz merülni teljesen. Este nem ártana egy kis pihenőt tartanod. Az otthoni kikapcsolódás igazán fel tud tölteni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Vág az agyad, mint a borotva, de a környezeted néha alig tud követni. Ha muszáj, akkor mindenképpen le kell lassítanod. Szívesen fecsegsz és beszélsz, de azért figyelj oda, hogy ezzel ne menj másoknak az idegeire. A bolygók átmenetei feszültséget jeleznek, de minden vitába türelemmel kezdj bele.

Halak (február 20. - március 20.)

Most végre nyugodt napok várnak rád, de ez a körülötted lévő változásoknak is köszönhető. Igyekezz ezeket jól kihasználni. A munkahelyeden minden rendben megy, és sok dologban akár még előre is dolgozhatsz. Élvezd ki, hogy kevesebb a feszültség körülötted. Készülj, mert hamarosan kemény feladat vár rád, ami igénybe fog venni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás