promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: kihívásokat, vagy felszabadulást hoz a hét utolsó napja?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vágj bele optimistán a napba, és akkor minden rendben lesz. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

A környezeted mindig határozottnak tart, viszont most eluralkodik rajtad a bizonytalanság. Lehet nem is kellene ma a döntésekkel foglalkoznod. Ha úgy van, engedd át az irányítást másnak, te pedig dőlj hátra. Ettől még tanácsot tudsz adni, de lehet a jelenlegi állapotodban nem lesz épp megfelelő.

Bika (április 21. - május 20.)

Ideje, hogy minden stresszt a szőnyeg alá söpörj, és elkezdj foglalkozni magaddal. Van még idő a hétvégéből, és fel kell töltődnöd a jövő heti kihívásokra. Mindegy mivel kapcsolod ki az agyad, csak legyen egy kis én-időd. Bújj be egy kád forró fürdőbe, nézd meg a kedvenc filmedet, vagy csak szürcsölgess el nyugodtan egy pohár bort ebéd után.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha maradtak mára rutinfeladataid, akkor tegyél pontot a végükre, mert jó kedvvel tudsz nekiállni minden ilyennek. A családi viszályokat is remekül tudod kezelni, és simán lefegyverezel mindenkit. Teremtsd meg a nyugalmat magad körül, és jöhet a jól megérdemelt pihenés. Próbálj meg a kedvenc hobbiddal feltöltődni.

Rák (június 22. - július 22.)

Vegyes érzelmek keringhetnek benned a párod iránt. Van, ami elijesztene, de vannak olyan pontjaitok is, amik miatt már tervezgetnéd a jövőt. Neked kell eldöntened, valóban a társad-e a nagy ő, vagy csak valamilyen fellángolás. Szingliként hamarosan sok kapu nyílhat ki előtted, szóval nem árt figyelned a lehetőségeket.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Törődő ember vagy, de ez valamiért háttérbe szorult nálad. Pedig ideje lenne néhány dolgot meghálálnod, amit a barátaid vagy a családod tett érted. Ezeket még akkor is illene törlesztened, ha már nem vagytok valami jóban. Ezekkel elindíthatod a békülés menetét. Ragadj meg minden alkalmat, hogy jót tehess, és ne hezitálj soha.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Izgalmas, de egyben pihentető nap várhat rád, ha nem mész bele semmilyen konfliktusba. Most a békítő szerepet se játszd, inkább csak a saját nyugalmaddal törődj a környezetedben, és ha kell, inkább vonulj el. A mai napon valaki kikezdhet veled, ha kimozdulsz otthonról, de ne ugorj bele semmibe ész nélkül.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon kapkodós lehet a napod, szóval vissza kell vegyél a tempóból. Ha nem teszed, akkor hibákat követhetsz el, de még saját magadat is becsaphatod, ami bosszúságot fog okozni később. Most el tudsz simítani egy családi konfliktust is, de ehhez az kell, hogy nyugodtan át tudd gondolni a dolgot. A jövő heted simán indulhat, csak tartsd egy kis szünetet este.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Előfordulhat, hogy minden rendben van körülötted, de jobban a mélyére kellene látnod a dolgoknak. Lehet, van valamilyen megbújó probléma a környezetedben, amit nem veszel észre. Próbáld meg felfedezni, mielőtt elburjánzik. Alapból nagyon jó hangulatban vagy, és kimagasló teljesítményekre vagy képes.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Tele vagy energiával ezen a hétvégén, és még jobban fel tudsz töltődni. Pont ezért nem is igazán tűröd, ha korlátozni próbálnak, vagy ha alkalmazkodnod kell dolgokhoz, emberekhez. Nincsen ezzel semmi baj, járd a saját utadat. Legyél türelmes, hiába csábít a könnyebb út. A hirtelen hozott döntéseid csak konfliktust tudnak szülni a jövő héten.

Bak (december 22. - január 20.)

Mindenképpen több időt kellene töltened a barátaiddal. Próbálj meg időt szakítani rájuk, még akkor is, ha nagyon be vagy táblázva. Jó tanácsokat adhatsz, és kaphatsz tőlük. A beszédtémákból most aztán tényleg nem tudtok kifogyni. Persze fordíts időt a pihenésre is, azt semmiképpen ne hanyagold el.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon ki akarsz mozdulni a négy fal közül, de ha már van családod, ez egy nehéz dolog lesz. Ilyenkor nem is jó ötlet rájuk erőltetni az akaratodat, inkább beszéld meg velük, hogy tartasz egy külön estét a barátokkal. Neked mindenképpen szükséged lenne erre. Kedves és nagyvonalú tudsz lenni ezen a napon, szóval használd ki, nyűgözd le a többieket.

Halak (február 20. - március 20.)

Csodálatosan alakulhat a napod, ha odafigyelsz mindenre már a kezdetektől fogva. Amibe ma belekezdesz, az sikerrel végződhet. Arra azért figyelj, hogy ne fényezd magad túlzottan, mert még ellenszenvet váltasz ki másokból. Inkább próbáld átragasztani a többiekre a pozitív energiáidat és motiválni őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás