promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Édes bosszú: A friss házaspár 240 dollárra büntette azokat a meghívottakat, akik végül nem mentek el az esküvőjükre
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A házaspárnak nagyon rosszul esett, hogy nem jelezték előre a meghívottak, hogy nem tudnak ott lenni az esküvőn. Meg is bosszulták az ügyet. 

Egy roppant megosztó esküvői történet látott napvilágot a Twitteren pár nappal korábban. A 44 éves Doug Simmons és a 43 éves Dedra McGee (ma már Simmons) jamaicán készültek kimondani egymásnak a boldogító igent, amikor is észrevették, hogy sok meghívott vendég nem jelent meg a nagy napjukon. A pár teljesen felháborodott azon, hogy sokan nem jelezték előre, hogy mégsem tudnak ott lenni a ceremónián, így úgy döntöttek, hogy meglehetősen magas számlát postáznak ki ezeknek a vendégeknek. - írja az indy100.

A közösségi oldalon megjelent fotó egy 240 dollár (71 ezer forint) értékű számlát ábrázol, amit azoknak szánt az ifjú pár, akiket meghívtak az esküvőjükre, de nem jelentek meg, és nem is jelezték előre, hogy így lesz. A hanyag meghívottaknak pedig egy hónapjuk van kiegyenlíteni a számlát annak szövege alapján.

Mivel nem telefonáltál, és nem értesítettél minket megfelelően arról, hogy nem leszel jelen, ezzel az összeggel tartozol nekünk, amiért előre kifizettük a helyed. Zelle vagy PayPal segítségével fizethetsz. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, és tájékoztass minket, hogy melyik fizetési mód felel meg neked. Köszönjük!

– áll a számlán.

Az újdonsült férj, Doug Simmons a New York Postnak azt mondta, a lépés nem a pénzről szólt, hanem arról, hogy ő és új felesége, akik Chicagóból származnak, tiszteletlennek érezték, hogy egyes meghívottak nem jelentek meg a jamaikai álomesküvőjükön.

Négyszer kérdeztük meg, hogy „El tudtok-e jönni, meg tudjátok-e csinálni?”, és ők csak azt mondták, hogy „Igen”. Előre kellett fizetnünk

– mondta a férj a Postnak.

Simmons tisztázta azt is, hogy valójában soha nem küldte el a számlát. De a lépés nyilvánvalóan bevált, mert néhány hiányzó vendégtől, aki látta a posztot, bocsánatkérést kapott.

[[cikk2]]

(via: 24.hu)

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás